Egt-soulet Ansamblu de leagane merida taiga

Egt-soulet Ansamblu de leagane merida taiga

  • O distractie fantastica pentru tine si prietenii tai!Ansamblurile de leagane marca Soulet sunt special concepute si create pentru copii, permitandu-le acestora sa se distreze si sa faca miscare in aer liber in deplina siguranta!Acest ansamblu de leagane pentru uz familial, de exterior, contine: structura din lemn fixata in unghiuri de otel, ceea ce sporeste rezistenta 2 leagane 1 scara din franghieConfectionata din lemn de pin tratat, structura ansamblului garanteaza integritatea lemnului timp de 10 ani impotriva atacului insectelor sau a putrezirii acestuia!
  • Tot materialul lemnos provine de la furnizori certificati FSC / PEFC, care garanteaza o exploatare controlata a padurilor.NOTA:Lemnul este un material viu cu structura fibroasa si neomogena care convietuieste cu umezeala si schimbarile de temperatura!
  • Din aceasta cauza pot aparea unele crapaturi caracteristica a lemnului utilizat in conditii exterioare!Acest fenomen total natural nu afecteaza in nici un fel rezistenta si durata de viata a produselor!
  • Spatiu necesar pentru instalare: Lungime: 3 m, Latime: 2,05 m, Inaltime: 2,35 m.Timp de montare: aprox. 2 ore / 2 persoane.
  • Produs recomandat pentru copii cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani!Produsul este livrat in 2 colete avand dimensiunile: 43.5 x 38.5 x 23.5 cm ( 12 kg ) 24 x 250 x 16 cm ( 37 kg ) Alte detalii: Click aici Instructiuni: Click aici..
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

ContineStructura din lemn fixata in unghiuri de otel ceea ce sporeste rezistenta 2 leagane 1 scara din franghieconfectionata din lemn de pin tratat structura ansamblului garanteaza integritatea lemnului timp de 10 ani impotriva atacului insectelor sau a putrezirii acestuia
Pefc, care garanteaza o exploatare controlata a padurilor.notaLemnul este un material viu cu structura fibroasa si neomogena care convietuieste cu umezeala si schimbarile de temperatura
Spatiu necesar pentru instalareLungime3 m
Latime205 m
Inaltime235 mtimp de montareaprox 2 ore 2 persoane
Produs recomandat pentru copii cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani!produsul este livrat in 2 colete avand dimensiunile435 x 385 x 235 cm ( 12 kg ) 24 x 250 x 16 cm ( 37 kg )
Alte detaliiClick aici
InstructiuniClick aici

Inapoi sus