Visiomed Aspirator nazal electric babydoo mx6-one

Visiomed Aspirator nazal electric babydoo mx6-one

  • BabyDoo MX6-ONE de la Visiomed este un aspirator nazal electric inovator care functioneaza cu capsule de rezerva igienice, pe care le puteti inlocui, pentru o igiena perfecta.
  • In plus, are si functie de irigare a nasucului celui mic, cu ajutorul serului fiziologic.
  • Aspiratorul nazal electric BabyDoo MX6-One, proiectat de Laboratoarele Visiomed, este o adevarata inovatie in domeniu.
  • BabyDoo MX6One este delicat, performant si igienic pentru bebe.
  • Recomandari: este stiut faptul ca, pana la varsta de 1 an respiratia bebelusilor se face exclusiv pe cale nazala si ca bebelusii nu sunt capabili sa isi sufle nasul; este necesar in acest caz sa se mentina o igiena stricta (de preferinta cu ajutorul unui aspirator nazal pentru bebelusi), pentru a evita infectiile sau orice alt tip de complicatii medicale care ar putea fi cauzate de o usoara raceala.
  • Aspiratorul nazal Visiomed Babydoo MX One permite aspirarea secretiilor nazale pentru a inlesni respiratia bebelusului dumneavoastra atunci cand este racit si nu numai.Acest aspirator nazal are in plus fata de dispozitivul cu conectare la aspiratorul casnic, 2 mari avantaje: este mai putin invaziv si mult mai silentios (datorita capacitatii de suctiune mai mici) si poate fi luat cu dvs oriunde; ideal pentru concedii.
  • Functia de extragere prin vacuum indeparteaza secretiile nazale ale bebelusilor si copiilor mici.
  • Functie de curatare si irigare: prin pulverizare se permite unei solutii saline non-iritante sa penetreze delicat cavitatile sinusoidale.
  • Acesta umezeste si iriga peretii uscati ai mucoasei nazale fara a cauza iritatii.
  • Functioneaza cu rezerve igienice care pot fi inlocuite Aspirare automata Dispune de 3 varfuri hipoalergenice din silicon, de aceeasi marime.
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

RecomandariEste stiut faptul ca pana la varsta de 1 an respiratia bebelusilor se face exclusiv pe cale nazala si ca bebelusii nu sunt capabili sa isi sufle nasul
One permite aspirarea secretiilor nazale pentru a inlesni respiratia bebelusului dumneavoastra atunci cand este racit si nu numai.acest aspirator nazal are in plus fata de dispozitivul cu conectare la aspiratorul casnic, 2 mari avantajeEste mai putin invaziv si mult mai silentios (datorita capacitatii de suctiune mai mici) si poate fi luat cu dvs oriunde
Functie de curatare si irigarePrin pulverizare se permite unei solutii saline noniritante sa penetreze delicat cavitatile sinusoidale
Detalii tehnicePutere maxima de aspirare 50kpa
Produsul includeAspirator nazal electric 3 flacoane sterile pentru solutie salina 3 varfuri silicon si 2 garnituri de schimb din cauciuc 25 capsule igienice de rezerva 2 baterii tip
Garantie24 luni
Sfaturi pentru utilizare si intretinereSe recomanda uitlizarea aspiratorului nazal
Babydoo in urmatoarele cazuriSecretii nazale abundente igiena nazala bebelusi nasuc infundat

Inapoi sus