Atv Peg Perego corral t-rex, 330w, 12v, 3 ani +, roz/ negru

Atv Peg Perego corral t-rex, 330w, 12v, 3 ani +, roz/ negru

  • Quad-ul electric pentru copii, cu sunete si lumini si suneteCorral T-Rex 330W este emblematicul quad Peg Perego, mereu pregatit pentru noi aventuri.
  • Calitate italiana si caracteristici de inalta performanta, cum ar fi lumini, sunete, melodii si un claxon, pentru distractie maxima de la varsta de 3 ani.
  • Quad-ul electric functioneaza cu o baterie reincarcabila de 12V/8Ah/100 Wh.Recomandare de varsta: 3+ ani.Respecta Standardele Europene De Siguranta Pentru Jucarii.Lumini si sunete: distractia este pe cale sa inceapa!Porniti tabloul de bord electric folosind butonul START sau apasand pedala de acceleratie si veti fi uimiti!! Pe langa aprinderea luminii LED de pe lampa din fata, copilul tau va putea, de asemenea, sa auda vuietul motorului, sa actioneze claxonul si sa asculte melodii preinregistrate.
  • Mai mult, copiii pot asculta muzica lor preferata printr-un port pentru playere MP3 (nu sunt incluse).Ore de joaca fara grijiO serie de lumini LED indica cat de incarcata este bateria, astfel incat sa poti tine sub control jocul copilului tau.
  • In plus, un economizor de baterie opreste automat vehiculul dupa 3 minute de inactivitate.2 trepte de viteza inainte si marsarierSchimba intre cele 2 viteze de mers inainte (4 sau 7 km/h) si marsalier pentru mers inapoi.
  • Viteza mai mare poate fi blocata pana cand copilul tau se obisnuieste sa conduca.Tractiune pe doua roti cu benzi de rulare sculptateRotile inalte cu benzi de rulare sculptate ofera o tractiune excelenta pentru calatorii in siguranta chiar si pe pietris sau pe terenuri denivelate, pentru aventuri fara limite!
  • O tractiune puternica pe doua roti permite vehiculului de teren sa abordeze pante cu inclinare de pana la 10%. Greutate maxima transportabila: 40 kg.Toate caracteristicile unui adevarat vehicul off-roadLa fel de bun ca un adevarat quad!
  • Bare de protectie, clapete de protectie impotriva noroiului, suport pentru picioare si mult confort de condus datorita unui scaun spatios si a manerelor anti-alunecare.Baterie si incarcatorVehiculul funcționeaza cu o baterie de 12V/8Ah/100Wh.
  • Bateria poate fi reincarcata utilizand o priza de uz casnic comun, fie in interiorul vehiculului, fie in afara acestuia.
  • Vehiculul vine echipat cu acumulator si incarcator.Pentru o performanta optima, asigurati-va ca incarcati bateria cel putin 18 ore si nu mai mult de 24 de ore inainte de prima utilizare.Peg Perego S.p.A este o companie al carei sistem de management al calitatii este certificat de TÜV Italia Srl in conformitate cu standardul ISO 9001. Aceasta certificare este o garantie a transparentei si seriozitatii procedurilor si metodelor de lucru ale companiei.Tip baterie inclusa: Baterie plumb-acid 12V/8Ah/100Wh sigilata, inclusa in pachetIncarcator baterie: incarcator baterie 12V, inclus in pachetTip de teren: Performanta excelenta, chiar si pe dealuri si terenuri denivelateTip roti: Roti cu banda de rulare sculptataMaterial cadru: Fier tratat anticoroziv.

1,966.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Atv Peg Perego corral t-rex, 330w, 12v, 3 ani +, roz/ negru

Atv Peg Perego corral t-rex, 330w, 12v, 3 ani +, roz/ negru

1,966.00 Lei

Detalii produs

Varsta3 anirespecta
Jucarii.lumini si suneteDistractia este pe cale sa inceapaporniti tabloul de bord electric folosind butonul
Greutate maxima transportabila40 kgtoate caracteristicile unui adevarat vehicul offroadla fel de bun ca un adevarat quad
Aceasta certificare este o garantie a transparentei si seriozitatii procedurilor si metodelor de lucru ale companiei.tip baterie inclusaBaterie plumbacid 12v8ah100wh sigilata inclusa in pachetincarcator baterieincarcator baterie 12v inclus in pachettip de terenperformanta excelenta chiar si pe dealuri si terenuri denivelatetip rotiroti cu banda de rulare sculptatamaterial cadrufier tratat anticoroziv
Pehd de inalta densitate.dimensiune645 x 995 x 655 cmdimensiune cutie657 x 432 x 937 cmgreutate153 kgnr de locuri1roti cu tractiune2capacitate panta10baza etansadatip acceleratorpedalaviteza in treapta 134 kmhviteza in treapta a 2a67 kmhviteza in marsalier34 kmhmotoare330walege siguranta

Mai multe oferte


Inapoi sus