Bright Starts Baby einstein – 30704 – jucarie muzicala telefonul take along

Bright Starts Baby einstein – 30704 – jucarie muzicala telefonul take along

  • Cea mai bine vanduta jucarie muzicala este telefonul Baby Einstein – care va deschide apetitul muzical al micului.
  • Este extrem de important sa-i oferiti bebelusului jucarii muzicale care sa-i poata stimula Cu jucaria Take Along Tunes cei mici pot utiliza butoanele mari pentru a explora capodoperele muzicale clasice de la Chopin la Mozart si multe altele.
  • Datorita acestui design mic si usor permite bebelusilor sa poata rontai melodiile lor preferate atat acasa cat si in timpul mersului Micutii vor fi atrasi de luminile colorate care danseaza pe ecran in ritmul fiecarei melodii acestea captiveaza copilul si incurajeaza in acelasi timp perceptia vizuala si auditiva Acest creator de muzica este special conceput pentru micii maestrii astfel incat manerul omida este usor de intelesCarcateristici: Muzica Sunet si lumini: Incanta bebelusul cu sunete distractive melodii si lumini Controlul volumului: volumul sunetului se poate mentine acolo unde vrei tu Ingrijire: Plasticul puternic si durabil se curata usor cu o carpa umeda si putin sapun.
  • A nu se cufunda in apa.
  • Despre Baby EinsteinIstoria Baby Einstein a inceput in urma cu peste 15 ani cand o mamica ambitioasa si-a propus sa ii transmita bebelusului ei dragostea sa pentru arta si muzica.
  • Produsele au evoluat de-a lungul timpului insa fara a-si pierde farmecul si caracteristicile inconfundabile.Ce le deosebeste de alte jucarii?Faptul ca acestea au fost create din perspectiva bebelusilor!
  • Fiecare jucarie Baby Einstein dezvolta o combinatie unica de obiecte muzica arta limbaj forme numere si natura iar bebelusii adora sa descopere fiecare activitate si sa devina la randul lor un ‘ Baby Einstein&rsquo ! Melodiile alese pentru jucariile Baby Einstein sunt linistitoare si stimulative iar imaginile viu colorate si texturile diferite ale jucariilor ii vor ajuta pe bebelusi la stimularea vizuala si tactila.
  • Toate aceste caracteristici unice fac ca jucariile Baby Einstein sa fie perfecte pentru primii ani de viata ai micutului.
  • Specificatii tehnice: Dimensiuni: 13.0 cm x 2.7 cm x 13.0 cm Varsta recomandata: de la 3 la 36 de luni Baterii din AA incluse..
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

IntelescarcateristiciMuzica
Sunet si luminiIncanta bebelusul cu sunete distractive melodii si lumini
Controlul volumuluiVolumul sunetului se poate mentine acolo unde vrei tu
IngrijirePlasticul puternic si durabil se curata usor cu o carpa umeda si putin sapun
Specificatii tehniceDimensiuni130 cm x 27 cm x 130 cm
Varsta recomandataDe la 3 la 36 de luni

Inapoi sus