BANBAO SET CONSTRUCTII BARCA DRAGONULUI TANG DYNASTIE B6606

BANBAO SET CONSTRUCTII BARCA DRAGONULUI TANG DYNASTIE B6606

  • BANBAO SET CONSTRUCTII BARCA DRAGONULUI TANG DYNASTIE B6606 Caracteristici: -BanBao este un producator de seturi de jucarii de construit. -Produsele de la acest brand indeplinesc toate cerintele de calitate si siguranta. -In prezent, BanBao produce aproximativ 20 de serii diferite si peste 160 de produse. -Dimensiunea pieselor de constructii de la BanBao este compatibila cu cea a seturilor de constructie Lego. -Se produc in 2 dimensiuni. -Piesele mai mari sunt pentru copii de la varsta 3-5 ani si iar cele mici sunt potrivite pentru copiii de la 4-14 ani. -Anual, profesionistii lucreaza in mod prioritar pentru imbunatatirea calitatii si extinderea sortimentului de jucarii de construit. -Set de constructii BanBao B6606 Barca dragonului. -Contine 372 piese care sunt compatibile cu piesele de LEGO. -3 figurine. -Accesorii. -Dimensiuni:33 x 24 x 7 см. -Varsta recomandata:5 ani +. BANBAO B6606 Avertisment: Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.
  • Produsul poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala,existand pericolul de sufocare.
  • Nu lasati ambalajele jucariilor la indemana copiilor.Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a-l oferi copilului.Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare.
  • Pastrati produsul departe de foc.Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate. [air-wp-youtube vid=SDQ9Gou55_Y vheight=315 vwidth=560 vfborder=0 vshowinfo=0 vshowcontrols=0]..
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

CaracteristiciBanbao este un producator de seturi de jucarii de construit produsele de la acest brand indeplinesc toate cerintele de calitate si siguranta in prezent
Lego. -3 figurine. -accesorii. -dimensiuni33 x 24 x 7 varsta recomandata5 ani
AvertismentContraindicat copiilor mai mici de 3 ani

Inapoi sus