Clientii care au vazut acest produs au vazut si


Baza auto Maxi-Cosi easybase 2 black

Baza auto Maxi-Cosi easybase 2 black

  • Pregatirea unui copil pentru o excursie cu masina, indiferent daca este vorba de un drum scurt pana la magazin sau o calatorie lunga, uneori poate fi o bataie de cap.
  • Maxi-Cosi EasyBase 2 face ca intalarea si scoaterea unui scaun auto pentru copii sa fie o floare la ureche.
  • Aceasta se datoreaza faptului ca unitatea de baza ramane fixata in masina folosind sistemul de centura de siguranta a masinii permitandu-i clientului Dvs. sa ataseze scaunul auto sau sa-l scoata cu minimul de efort.
  • Un indicator il anunta cand scaunul a fost fixat si un sistem de tensionare a centurii asigura ca baza este extrem de sigura tot timpul.
  • Caracteristici: -Sansa minima de instalare gresita datorita sistemului de rutare a centurii -Indicatori de culoare pentru o instalare corecta pe baza a scaunului auto Maxi-Cosi Pebble si CabrioFix -Rezultate excelente de testare (in combinatie cu scaunele auto Maxi-Cosi Pebble si CabrioFix) -Sistem de tensionare pentru o instalare extra stabila cu centura de siguranta -Suport ajustabil de picioare; indicatorii de culoare arata lungimea potrivita a suportului de picioare -Usor de deblocat si indepartat scaunele auto Maxi-Cosi Pebble si CabrioFix -Instalare simpla si corecta; click si porneste! -Suport de podea pentru o extra siguranta in timpul impactului frontal -Sistemul de suport ajustabil de picioare trece automat in pozitie verticala -Solutie sigura pentru masini cu centura scurta..
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

CaracteristiciSansa minima de instalare gresita datorita sistemului de rutare a centurii indicatori de culoare pentru o instalare corecta pe baza a scaunului auto

Inapoi sus