BEANZEES FIGURINA DE PLUS

BEANZEES FIGURINA DE PLUS

  • BEANZEES FIGURINA DE PLUS 31001B Caracteristici: -Figurina de plus SNOWFLAKE (Unicorn). -Unicornul Snowflake este cel mai simpatic, micut si dragalas animalut de companie.Realizata dintr-un material pufos si moale, alb cu galben, figurina se poate transforma intr-o frumoasa bratara sau intr-un colier deosebit. -Figurina de plus TAFFY (Tigru). -Tigrul Taffy este cel mai simpatic, micut si dragalas animalut de companie.
  • Realizata dintr-un material pufos si moale, alb cu negru Èi maron, figurina se poate transforma intr-o frumoasa bratara sau intr-un colier deosebit. -Figurina de plus LUCKY (Leu). -Leul Lucky este cel mai simpatic, micut si dragalas animalut de companie.
  • Realizata dintr-un material pufos si moale, maron cu bej si alb, figurina se poate transforma intr-o frumoasa bratara sau intr-un colier deosebit. -Figurina de plus SQUEAKIE (Soricel). -Soricelul Squeakie este cel mai simpatic, micut si dragalas animalut de companie.
  • Realizata dintr-un material pufos si moale, gri cu alb, figurina se poate transforma intr-o frumoasa bratara sau intr-un colier deosebit. -Figurina de plus ELLIE (Elefant). -Elefantelul Ellie este cel mai simpatic, micut si dragalas animalut de companie.
  • Realizata dintr-un material pufos si moale, gri, figurina se poate transforma intr-o frumoasa bratara sau intr-un colier deosebit. -Figurina de plus BAMBOO (Ursulet Panda). -Ursuletul Panda Bamboo este cel mai simpatic, micut si dragalas animalut de companie.
  • Realizata dintr-un material pufos si moale, alb cu negru, figurina se poate transforma intr-o frumoasa bratara sau intr-un colier deosebit. -Figurina de plus BABA(Mielusel). -Mieluselul de plus Baba este cel mai simpatic, micut si dragalas animalut de companie.
  • Realizata dintr-un material alb, moale si foarte pufos, figurina se poate transforma intr-o frumoasa bratara sau intr-un colier deosebit. -Figurina de plus FIFI (Broscuta). -Broscuta de plus Fifi este cel mai simpatic, micut si dragalas animalut de companie.
  • Realizata dintr-un material pufos si moale, verde, figurina se poate transforma intr-o frumoasa bratara sau intr-un colier deosebit. -Figurina de plus BOOMER (Ursulet). -Ursuletul de plus Boomer este cel mai simpatic, micut si dragalas animalut de companie.
  • Realizata dintr-un material pufos si moale, figurina se poate transforma intr-o frumoasa bratara sau intr-un colier deosebit. -Figurina de plus BUTTER SCOTCH (Iepuras). -Iepurasul Butter Scotch este cel mai simpatic, micut si dragalas animalut de companie.
  • Realizata dintr-un material pufos si moale, alb cu galben, figurina se poate transforma intr-o frumoasa bratara sau intr-un colier deosebit. -Figurina de plus MILLIE (Maimuta). -Maimutica Millie este cel mai simpatic, micut si dragalas animalut de companie.
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

CaracteristiciFigurina de plus
Realizata dintr-un material pufos si moale, alb cu roz, figurina se poate transforma intr-o frumoasa bratara sau intr-un colier deosebit. -colectioneaza toate figurinele si creeaza-ti propriile bijuterii unice! -pretul afisat este pentru 1 bucata jucarie de plus. -va rugam specificati modelul dorit. -varsta recomandata3 ani
AvertismentContraindicat copiilor mai mici de 3 ani

Inapoi sus