Bicicleta din lemn natural fara pedale rideme MamaToyz

Bicicleta din lemn natural fara pedale rideme MamaToyz

  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Bicicleta fara pedale RideMe permite copiilor sa-si dezvolte abilitățile de echilibru si muschii picioarelor.
  • Mersul pe bicicleta de la o varsta frageda permite dezvoltarea rapida si armonioasa a copilului dvs. https://youtu.be/9dKY3HwzuWA Caracteristici: Potrivita de la o varsta frageda: este o alternativa la bicicletele clasice cu pedale si permite plimbarea copilului de la o varsta mica deoarece inaintarea si echilibrul se face cu piciorusele lui.
  • Realizata din materiale naturale si sigure: cadrul este realizat din lemn natural, durabil, rezistent la zgarieturi . Este ecologic si slefuit neted nu exista elemente aspre sau ascutite.
  • Toate produsele MamaToyz respecta cele mai inalte standarde de calitate si siguranta pentru copii si bebelusi fara a folosi substante chimice.
  • Usor de transportat: are o greutate de numai 4 kg.
  • Acest lucru o face usor de transportat si de manevrat.Poate sustine pana la 40 de kg.
  • Inaltime reglabila : inaltimea scaunului poate fi reglata de la 34 cm la 40 cm.
  • Confortabila si pe teren accidentat: in timpul conducerii, datorita cadrului flexibil ce actioneaza ca o suspensie prezintă o calatorie confortabila.
  • Rotile sunt realizate din spuma EVA, rezistente la perforare, nu este nevoie de pompare si cu absortie de socuri, saua este moale din fetru, manerele sunt acoperite cu cauciuc antiderapant care impiedica alunecarea mainilor copiilor de pe ghidon.
  • Ajuta la dezvolatrea armonioasa a copilului tau : plimbarea pe bicicleta ii ajuta pe cei mici sa isi dezvolte abilitatile motorii, de coordonare, atentia, contribuind in acelasi timp la dezvoltarea muschilor atunci cand se plimba, miscarea fiind actionata prin impingerea picioarelor.

469.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Bicicleta din lemn natural fara pedale rideme MamaToyz

Bicicleta din lemn natural fara pedale rideme MamaToyz

469.00 Lei

Detalii produs

HttpsYoutube9dky3hwzuwa
CaracteristiciPotrivita de la o varsta fragedaeste o alternativa la bicicletele clasice cu pedale si permite plimbarea copilului de la o varsta mica deoarece inaintarea si echilibrul se face cu piciorusele lui
Realizata din materiale naturale si sigureCadrul este realizat din lemn natural durabil rezistent la zgarieturi
Usor de transportatAre o greutate de numai 4 kg
Inaltime reglabilaInaltimea scaunului poate fi reglata de la 34 cm la 40 cm
Confortabila si pe teren accidentatIn timpul conducerii datorita cadrului flexibil ce actioneaza ca o suspensie prezinta o calatorie confortabila
Ajuta la dezvolatrea armonioasa a copilului tauPlimbarea pe bicicleta ii ajuta pe cei mici sa isi dezvolte abilitatile motorii de coordonare atentia contribuind in acelasi timp la dezvoltarea muschilor atunci cand se plimba miscarea fiind actionata prin impingerea picioarelor
Design atragatorCu un aspect sportiv si culori naturale la moda aceasta ar putea fi prima aventura a copilului dumneavoastra
Dimensiune produs38x83x53 cm
Varsta recomandata 2 ani
ProducatorMamatoyz

Inapoi sus