Bicicleta fara pedale neagra Injusa jumper (inj501)

Bicicleta fara pedale neagra Injusa jumper (inj501)

  • Bicicleta fara pedale neagra Injusa Jumper (INJ501) Cu un design modern, ergonomic, roti cu latime de 8 cm care asigura o stabilitate ridicata, maner de transport pentru parinti, bicicleta este produsa in Spania, din plastic de inalta calitate si este ideala pentru utilizare in interior si exterior.
  • Avantajele acestui produs: Foarte stabila (roti cu latime de 8 cm) din cauciuc EVA Design futurist,inovator Maner de transport pentru parinti.
  • Plastic de inalta calitate, rezistent la UV, intemperii si zgarieturi.
  • Produsa in Spania.
  • Caracteristici pedagogice: Bicicleta fara pedale ajuta copilul la dezvoltarea abilitatilor locomotorii, dezvoltarea musculaturii picioarelor, mentinerea echilibrului, siguranta si precizia miscarilor.
  • Caracteristici tehnice: Distanta de la sa la podea – 36 cmDimensiuni: 76 x 43 x 55 cm Diametru roti 24 cm, latime roata 8 cm, inaltime la ghidon 57 cm, inaltime la sa 39 cm Varsta recomandata: 18 luni+ greutate suportata recomandata: 30 kg...

281.20 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Bicicleta fara pedale neagra Injusa jumper (inj501)

Bicicleta fara pedale neagra Injusa jumper (inj501)

281.20 Lei

Detalii produs

ProdusFoarte stabila (roti cu latime de 8 cm) din cauciuc
Caracteristici pedagogiceBicicleta fara pedale ajuta copilul la dezvoltarea abilitatilor locomotorii dezvoltarea musculaturii picioarelor mentinerea echilibrului siguranta si precizia miscarilor
Caracteristici tehnice
Distanta de la sa la podea – 36 cmdimensiuni76 x 43 x 55 cm
Varsta recomandata18 luni greutate suportata recomandata30 kg

Mai multe oferte


Inapoi sus