Little Tikes Bucatarie albastra micul bucatar

Little Tikes Bucatarie albastra micul bucatar

  • Bucataria albastra a micului tau de la Little Tikes este o jucarie completa in care cel mic isi poate descoperi pasiunea pentru gatit!
  • In plus copiii se familiarizeaza cu zgomotele specifice din bucatarie.
  • Produsul include bucataria moderna, compacta si eleganta, un aragaz al carui arzator scoate sunete specifice (fierbere,prajire), cuptor (butonul cuptorului emite un sunet daca este rotit), frigider (are incorporat un dispenser pentru gheata/apa). Include 13 accesorii printre care un ibric de cafea, doua farfurii, doua cani, doua furculite, doua cutite, doua linguri, o tigae si un telefon.
  • Dimensiune produs: 75.29 X 36.65 X 103.02 Dimensiune cutie: 38 X 73 X 100.33 Little Tikes face jucarii de interior si exterior pentru copii.
  • Jucariile lor încurajeza copiii sa fie creativi si activi în acelasi timp stimuland joaca distractiva si imaginatia copilului.Little Tikes a inceput sa fabrice jucarii pentru copii în Hudson, Ohio din 1970 avand astfel peste 40 de ani de experienta.Little Tikes este decisa sa faca in conditii de siguranta jucarii de calitate, durabile care sa încurajeze descoperirea si învatarea prin joc a calitatilor de a fi activ, creativ, si comunicativ.
  • Little Tikes îndeamna copiii sa joace în aer liber si , sa creasca!..

652.41 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Little Tikes Bucatarie albastra micul bucatar

Little Tikes Bucatarie albastra micul bucatar

652.41 Lei

Detalii produs

Produs7529
Dimensiune cutie38

Mai multe oferte


Inapoi sus