Bucatarie din lemn Ecotoys food truck 7260a

Bucatarie din lemn Ecotoys food truck 7260a

  • De acum, copilul tău îndrăgostit de gătit poate deveni proprietarul unui fantastic food truck și poate servi mâncăruri delicioase întregii familii.
  • Pe de o parte a jucăriei este o bucătărie cu un cuptor, arzătoare și o chiuvetă, iar pe de altă parte, un loc unde să comercializeze mâncăruri.
  • Datorită funcționalității ridicate, jucăria garantează o distracție superbă pentru întreaga familie.
  • Datorită bucătăriei de la ECOTOYS, copiii vor putea simți că sunt adevărați bucătari, iar distracția în pregătirea mâncărurilor pentru întreaga familie va fi nesfârșită. Master Chef Junior nu este doar la TV :) Bucătăria ECOTOYS este, fără îndoială, cel mai bun cadou pe care îl poți oferi copilului tău!
  • Fiecare bucătar începător visează la o astfel de bucătărie!
  • Datorită rafturilor și agățătorilor pentru ustensile de bucătărie, va exista întotdeauna ordine.
  • Nu trebuie sa va faceți griji cu privire la instalarea bucătăriei puteți folosi o șurubelniță pentru asamblare, timpul fiind de maxim 30-40 de minute.
  • Caracteristici: Perfect pentru micii bucătari și bucătărese Bucătăria Ecotoys din lemn este dotată cu aragaz, cuptor și chiuvetă Confecționat din materiale de înaltă calitate, prin manopere estetice Uși mobile a dulapurilor, butoane rotative Dotat cu două fețe: pe o parte bucătărie, pe cealaltă food truck 5 accesorii de bucătărie din lemn : tigaie, oală cu capac, unelte pentru gătit Bucătăria este confecționată din lemn Dimensiuni: : 90 lungime x 41 lățime x 107 cm înălțime..
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

Tv)
CaracteristiciPerfect pentru micii bucatari si bucatarese
Dotat cu doua fetePe o parte bucatarie pe cealalta food truck 5 accesorii de bucatarie din lemntigaie oala cu capac unelte pentru gatit
Dimensiuni90 lungime x 41 latime x 107 cm inaltime

Inapoi sus