Cantar electronic pentru bebelusi si copii - MOMERT 6420

Cantar electronic pentru bebelusi si copii - MOMERT 6420

  • Cantar electronic pentru bebelusi si copii Momert 6420 Acest cantar electronic pentru bebelusi, Momert va cantari cu precizie greutatea copilului dvs.
  • Este prevazut cu un platou detasabil si datorita acestui aspect poate fi utilizat si de catre copiii care stau in picioare.
  • Acest cantar electronic pentru copii este usor de utilizat fiind prevazut cu un ecran LCD.
  • Caracteristici:este recomandat pentru a controla greutatea bebelusuluiplatou detasabil pentru a cantari copiii care stau deja in picioarecapacitatea maxima este de 20 Kgdiviziune: 10 grva cantari cu o precizie de +/0.5%este prevazut cu un ecran LCDfunctia TARAse inchidere automatindicator suprasarcina si indicator baterie descarcataselectie mod: Kg / Lb / Stalimentare cu 2 baterii de tip CR 2032 (incluse)durata medie de functionare a acestor baterii este de 1 anDimensiuni: 52(L) x 32(l) x 30(h) cm.Garantie: 24 luni..
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

Caracteristici este recomandat pentru a controla greutatea bebelusului platou detasabil pentru a cantari copiii care stau deja in picioare capacitatea maxima este de 20
Kg- diviziune10 gr va cantari cu o precizie de 05 este prevazut cu un ecran
Tara- se inchidere automat- indicator suprasarcina si indicator baterie descarcata- selectie modKg
Cr 2032 (incluse)- durata medie de functionare a acestor baterii este de 1 andimensiuni 52(l) x 32(l) x 30(h) cmgarantie24 luni

Inapoi sus