Beleduc Caracatia din plus octino

Beleduc Caracatia din plus octino

  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Caracatia din plus Octino O caracatita uriasa si vesela care va ajuta copiii sa scape de frica de monstrii si va deveni cel mai bun prieten al copilului.
  • Caracatita ascunde diverse surprize sub cele 8 tentacule: descopera si ascunde 5 animale, potrivirea de forme, sortator de fructe cu foloe care fosneste, inchide si deschide nasturi, potrivirea de forme geometrice, montarea si demontarea unui tentacul, 6 zone cu texturi diferite pentru dezvoltarea simtului tactil, 5 gauri de diverse dimnsiuni si adancimi.
  • Papionul fosneste si tentaculelel au zone care chitaie.
  • Dimensiuni: 1600 mm diametru (de la capatul unui teltacul la capatul tentacului opus), 550 mm de la baza la crestetul capului (pe verticala)...

991.57 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Beleduc Caracatia din plus octino

Beleduc Caracatia din plus octino

991.57 Lei

Detalii produs

TentaculeDescopera si ascunde 5 animale potrivirea de forme sortator de fructe cu foloe care fosneste inchide si deschide nasturi potrivirea de forme geometrice montarea si demontarea unui tentacul 6 zone cu texturi diferite pentru dezvoltarea simtului tactil 5 gauri de diverse dimnsiuni si adancimi
Dimensiuni1600 mm diametru (de la capatul unui teltacul la capatul tentacului opus) 550 mm de la baza la crestetul capului (pe verticala)

Mai multe oferte


Inapoi sus