CARS 3 MASINUTA RACE & 'RECK

CARS 3 MASINUTA RACE & 'RECK

  • CARS 3 MASINUTA RACE & 'RECK DYW10 Caracteristici: -Distrati-va cu noile vehicule Twisted Crashers de la Disney Pixar Cars 3! -Intreceti-va la curse cu Lightning McQueen si daca se accidenteaza nici o problema! -Caroseria sa se rasuceste si ochii i se schimba dupa accident! -Il poti readuce la forma anterioara, prin simpla rasucire a masinii inapoi! -Bucurati-va de jocul unic de actiune cu toate cele personajele preferate cheie ale filmului:Lightning McQueen, Cruz Ramirez, Junior Weathers si multe altele! -Setul contine 1 buc. masinuta Race & 'Reck. -Pretul afisat este pentru o masinuta Cars 3 Race & 'Reck. -Va rugam specificati modelul dorit. -Varsta recomandata: 3 ani +. MATTEL DYW10 MATTEL DYW39-Lightning McQueen MATTEL DYW40-Cruz Ramirez Avertisment: Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.
  • Produsul poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala,existand pericolul de sufocare.Nu lasati ambalajele jucariilor la indemana copiilor.Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a-l oferi copilului.Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare.
  • Pastrati produsul departe de foc.Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate...
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

CaracteristiciDistrativa cu noile vehicule
Mcqueen si daca se accidenteaza nici o problema! -caroseria sa se rasuceste si ochii i se schimba dupa accident! -il poti readuce la forma anterioara, prin simpla rasucire a masinii inapoi! -bucurati-va de jocul unic de actiune cu toate cele personajele preferate cheie ale filmuluiLightning
Race & 'reck. -va rugam specificati modelul dorit. -varsta recomandata3 ani
AvertismentContraindicat copiilor mai mici de 3 ani

Inapoi sus