CARS 3 PISTA TRANSFORMABILA WILLY'S BUTTE

CARS 3 PISTA TRANSFORMABILA WILLY'S BUTTE

  • CARS 3 PISTA TRANSFORMABILA WILLY'S BUTTE DVF40 Caracteristici: -Bucura-te de actiune de film la locatia favorita din Radiator Springs pista Willy's Butte! -Inspirata din filmul Disney Pixar Cars 3, acest set palpitant se foloseste de diverse aptitudini de condus si se transforma in una din cele 3 moduri de joaca. -Lanseaza masini si priveste cum accelereaza in sus pe rampa si zboara deasupra golului! -Transforma apoi pista si vei avea parte de acrobatii in bucla si o provocare si mai mare. -Setul contine: -Set de joaca -pista transformabila Cars 3 Willy's Butte . -O masinuta Fulger McQueen. -Varsta recomandata:4 ani +. MATTEL DVF40 Avertisment: Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.
  • Produsul poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala,existand pericolul de sufocare.Nu lasati ambalajele jucariilor la indemana copiilor.Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a-l oferi copilului.Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare.
  • Pastrati produsul departe de foc.Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate...
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

CaracteristiciBucurate de actiune de film la locatia favorita din
Cars 3, acest set palpitant se foloseste de diverse aptitudini de condus si se transforma in una din cele 3 moduri de joaca. -lanseaza masini si priveste cum accelereaza in sus pe rampa si zboara deasupra golului! -transforma apoi pista si vei avea parte de acrobatii in bucla si o provocare si mai mare. -setul contineSet de joaca pista transformabila
Mcqueen. -varsta recomandata4 ani
AvertismentContraindicat copiilor mai mici de 3 ani

Inapoi sus