Peg Perego Carucior 3 in 1 black mat team terracotta

Peg Perego Carucior 3 in 1 black mat team terracotta

  • Caruciorul Team, ultima inovatie in materie de carucioare de la Peg Perego, a fost proiectat special pentru viitorii parinti care isi doresc un carucior ce ii va insoti in noua etapa a vietii lor cat si pentru familiile care isi doresc un carucior care sa se transforme intr-un carucior dublu.
  • Team ofera tot ce este mai bun din ambele lumi, un carucior elegant, pentru un copil, care are toate caracteristicile necesare pentru a se transforma intr-un carucior dublu, pentru al doilea copil.
  • Are in componenta sa: sasiu, hamac, landou si scaun auto.
  • Hamacul, landoul si scaunul auto se monteaza direct pe cadru datorita sistemului Gangiomatic Se transforma intr-un carucior dublu cu ajutorul adaptorului special (se achizitioneaza separat) Landoul poate fi utilizat si noaptea si are spatar ajustabil Scaunul pentru al doilea copil este de aceeasi marime ca si cel pentru primul.
  • Poate fi folosit de la nastere pana la 23 kg Team este caruciorul pentru familiile a caror nevoi se schimba mereu.
  • Pe masura ce familia ta creste, caruciorul Team se adapteaza fara sa piarda din caracteristicile care il fac un carucior atat de special.
  • Caracteristici Sasiu Black Mat Team Sasiul poate sustine pana la 2 copii prin adaugarea adaptorului Team (se achizitioneaza separat). Cu ajutorul adaptorului Team, pe carucior poate fi asezat un al doilea hamac care are aceleasi dimensiuni ca primul.
  • Hamacul poate fi utilizat pana la 23 kg.
  • Sasiu realizat din aluminiu un material rezistent si usor.
  • Pliere usoara cu o singura mana Designul inovativ permite inchiderea rapida, usoara si compacta a caruciorului cu hamacul pozitionat in ambele sensuri de mers.
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

SaSasiu hamac landou si scaun auto
Deschis102cm x 62cm x 105cm
Inchis40cm x 62cm x 788cm
Greutate144 kg
51
38
Hamac (se achizitioneaza separat)Aparatoare
Elite (se achizitioneaza separat)Suport
Dimensiuni44 x 63 x 87 cm
65 x 43 x 60 cm
Se fixeaza in autovehicul prin 3 tipuri de prindereCu centura de siguranta datorita celor 3 puncte de ancorare (categorie
Modalitati de folosire variateCalatorie cu autovehiculul transport copil balansoar (functie de balasare) somn sau fotoliu confortabil
Sl (se achizitioneaza separat)Baza
Atfel, pe acelasi cadru se pot face urmatoarele combinatiiHamac landou 2 hamace
Pachetul includeSasiu
Recomandare de varsta0 luni

Inapoi sus