Peg Perego Carucior 3 in 1 book plus modular fiat 500 colectia 2017

Peg Perego Carucior 3 in 1 book plus modular fiat 500 colectia 2017

  • Cruciorul 3 in 1 Book Plus Modular Fiat 500 este rezultatul unui proiect special realizat in colaborare cu profesionistii mrcii Fiat, combinand performanta sistemului de cltorie Peg Perego, cu un design inspirat de excelenta italian in sectorul auto.
  • Este practic si usor de manevrat, oferind o mare libertate de miscare, fiind conceput pentru a satisface cele mai exigente cerinte de sigurant, calitate si confort.
  • Sistem alcatuit din: Sasiu Book Plus 51 S Hamac Pop-Up prevazut cu protectie pentru picioare si aparatoare de ploaie Landoul Navetta Elite, omologat pentru autovehicule Scaun Auto Primo Viaggio SL Geanta Accesorii Pentru Carucior cu salteluta pentru infasat.
  • Culori: Fiat 500 (negru, crem si rosu) Sasiu Book Plus 51 S Sasiu cu pliere Tip Carte dotat cu sistem Ganciomatic care permite instalarea pe sasiu, printr-un singur Click, a: Hamacului Pop-Up, a Landoului Navetta Elite, a Scaunului Auto Primo Viaggio SL.
  • Acestea se pot instala atat cu fata spre mama, cat si in sensul normal de mers a caruciorului.
  • Conform cu Norma Europeana EN 1888; Mecanism De Pliere usor, Tip Carte, cu o singura mana; Usor Sasiul din aluminiu cantareste doar 8.5 kg; Compact caruciorul se pliaza printr-o singura apasare a sistemului centralizat pe manerul pozitionat posterior hamacului; Simplu De Transportat si Depozitat cand este pliat, se sustine singur si poate fi deplasat ca un troler; Igienic datorita sistemului de pliere, hamacul caruciorului nu atinge pamantul/ podeaua, ramanand intotdeauna curat; Manevrare Fara Efort, cu o singura mana rotile din cauciuc (diametru 18-25 cm) siliconat, dotate cu suspensii, se pot roti la 360 grade.
  • Incorporate cu 12 rulmenti cu bile, confera rezistenta in cazul deplasarilor pe teren denivelat si o usurinta in manevrabilitate cu 30% mai buna decat in cazul altor tipuri de roti.
  • Rotile anterioare sunt fixe/pivotante, rotile posterioare sunt prevazute cu frana centralizata; Roti prevazute cu striatii antiderapante; Practic Maner-Bara rezistent si solid, reglabil in inaltime, invelit in piele ecologica; Cos Pentru Accesorii amplu si practic, cu deschidere deosebit de facila datorita sistemului incorporat in cadrul cosului (pana la 5 kg); Treapta antiderapanta, pentru depasirea obstacolelor; Intretinere: Sasiul si toate componentele din plastic se spala cu o laveta umeda.
  • Aparatoarea de ploaie se spala cu un burete si cu apa cu sapun (nu se folosesc detergenti). Materialele textile se curata de praf si se spala de mana la o temperatura maxima de 30C.
  • Nu se storc.
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

DinSasiu
CuloriFiat 500 (negru crem si rosu)
Click, aHamacului
IntretinereSasiul si toate componentele din plastic se spala cu o laveta umeda
Dimensiuni51 x 106 x 96 cm deschis
93 x 106 x 51 cm deschis 85 x 51 x 35 cm pliat (sasiu hamac)
44 x 63 x 87 cm
65 x 43 x 60 cm
Greutate85 kg (sasiu)
113 kg (sasiu hamac)
51
38
Pop-up (se achizitioneaza separat)Aparatoare
Elite (se achizitioneaza separat)Suport
Se fixeaza in autovehicul prin 3 tipuri de prindereCu centura de siguranta datorita celor 3 puncte de ancorare (categorie
Modalitati de folosire variateCalatorie cu autovehiculul transport copil balansoar (functie de balasare) somn sau fotoliu confortabil
Sl (se achizitioneaza separat)Baza
IncludeSasiu
SexUnisex
Varsta03 ani
Garantie24 luni

Inapoi sus