Carucior 3 in 1 Peg Perego book 51 titania primoviaggio sl, 0-22 kg, futura quartz, gri

Carucior 3 in 1 Peg Perego book 51 titania primoviaggio sl, 0-22 kg, futura quartz, gri

  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Landou, carucior si scaun auto.
  • Confort si siguranta in stil italian.
  • Recomandat de la nastere.Un sistem modular cu un stil liniar si un design contemporan, cu doar 51 cm latime!Sistemul de calatorie este alcatuit din: Sasiu Futura agilitate cu doar 51 cm latime; Landou Futura confortabil si practic; Hamac Pop-Up scaun reversibil pentru carucior Scaun auto PrimoViaggio SL omologat de la 0 la 13 kg , (0 – 1 an) se poate fixa pe sasiul Futura.Landou FuturaLandoul Futura se evidentiaza prin stilul liniar si designul contemporan.Landoul se poate monta in masina cu ajutorul kit-ului pentru landou Culla Elite Peg Perego (accesoriu – se achizitioneaza separat).Capotina cu protectie UPF 50+Capotina cu parasolar si protectie UPF 50+ . Manerul integrat poate fi coborat cu o singura mana.Saltea confortabilaLandoul Futura este prevazut cu o saltea confortabila pentru un plus de confort.Ventilare optimaBaza landoului este prevazuta cu puncte de ventilatie care permit o buna circulatie a aerului in interior.Maner de transport incorporatManerul elegant, incorporat, din piele ecologica este un brevet Peg Perego.
  • Puteti cobora capotina cu o singura mana.Carucior FuturaCaruciorul Futura este agil si practic, avand o latime de doar 51 cm.
  • Se manevreaza cu usurinta chiar si in spatiile inguste.
  • Caruciorul este prevazut cu o husa pentru picioare.Confort de la nastereInclinare confortabila: spatarul poate fi reglat pe mai multe trepte pana la un unghi de (150°).Manevrare usora, adaptata sitilului urbanCaruciorul este dotat cu un sistem Easy Drive.
  • Se manevreaza cu usurinta datorita suspensiei si a rotilor care sunt prevazute cu rulmenti cu 12 bile.
  • Frana este centralizata.Maner ergonomic, reglabil pe inaltimeAgilitatea directiei este garantata, chiar si cand manevrarea caruciorului se face cu o singura mana.
  • Manerul ergonomic se poate regla pe inaltime.Pliere compactaCaruciorul se pliaza compact, stil carte, cu sau fara hamacul montat pe sasiu.
  • Hamacul se pliaza intotdeauna protejand compact tapiteria, asigurand o igiena perfecta.

3,961.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Carucior 3 in 1 Peg Perego book 51 titania primoviaggio sl, 0-22 kg, futura quartz, gri

Carucior 3 in 1 Peg Perego book 51 titania primoviaggio sl, 0-22 kg, futura quartz, gri

3,961.00 Lei

Detalii produs

DinSasiu
Caruciorul este prevazut cu o husa pentru picioare.confort de la nastereinclinare confortabilaSpatarul poate fi reglat pe mai multe trepte pana la un unghi de (150)manevrare usora adaptata sitilului urbancaruciorul este dotat cu un sistem
Se poate monta in masinaCu sistemul de centuri al masinii cu ajutorul
Sl se ataseaza cu usurinta de sasiu.dimensiuniDiametru roti18 cm 27 cmdimensiuni sasiu51
Futura48
39 kggreutate
Hamac41
33 kggreutate scaun auto
Sl43
36 kgpachetul
Ddimeniuni sasiu pliat51
Dgreutate sasiu76 kggreutate
Picioare.accesorii (se achizitioneaza separat)Geanta
Perego.sexUnisexvarsta04 anigarantie24 luni

Inapoi sus