Inglesina Carucior carucior trip 2016 marina

Inglesina Carucior carucior trip 2016 marina

  • Trip este atat cel mai uor cat i cel mai sportiv carucior de la Inglesina.Este folosit de obicei ca un carucior secundar i este vehiculul ideal pentru o plimbare fara griji.Poate fi parcat la casa bunicilor, poate fi luat cand plecai in vacana sau poate fi luat oriunde calatorii, indiferent ca mergei cu maina sau cu avionul. -Practic si usor de manevrat -Ultra-usor -Suport pentru biberon inclus -Include bara frontala -Buzunar pentru stocare aflat pe capotina -Spatar reglabil in 3 trepte -Fereastra larga pentru contact vizual -Husa de ploaie inclusa -Prezinta o siguranta impotriva deschiderii accidentale cand este inchis.
  • Latime interioara sezut: 34 cm Dimensiuni deschis : cm 110 x 77 x 47. (inaltime x lungime x latime ) Dimensiuni inchis : cm 105 x 27 x 25 (inaltime x lungime x latime) Greutate: 6,9 kg ACCESORII OPIONALE: -plasa anti-anari -husa din bumbac pentru scaunul sport (6 luni +) -sac de iarna pentru scaunul sport -husa transport sasiu..
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

Sezut34 cm
Dimensiuni deschisCm 110 x 77 x 47 (inaltime x lungime x latime )
Dimensiuni inchisCm 105 x 27 x 25 (inaltime x lungime x latime)
Greutate69 kg
OpionalePlasa antianari husa din bumbac pentru scaunul sport (6 luni ) sac de iarna pentru scaunul sport husa transport sasiu

Inapoi sus