Abc-design Carucior gemeni zoom street abc design 2021

Abc-design Carucior gemeni zoom street abc design 2021

  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Proiectat si prezentat de ABC Design, Zoom este cel mai mic carucior dublu,pentru gemeni de pe piata germane De asemeni, este ideala pentru fratii/copii cu varste apropiate putand fi combinat si cu scaun auto de grupa 0+. Cele doua atasamente li se pot schimba directia de mers in orice directie.
  • In functie de starea de spirit a copiilor si a parintilor, numarul de locuri pot fi montate cu fata sau cu spatele la directia de mers.
  • Micii pasageri pot sta fata in fata sau spate in spate.
  • Maner telescopic, ajustabil pe inaltime.
  • Caruciorul este extreme de flexibil si adaptabil cu unghi de intindere optimizat pentru starea de sanatate a coloanei vertebrale.
  • Caruciorul Zoom poate fi transformat intr-un sistem de calatorie impreuna cu un scaun auto de grupa 0+ si un adaptor adecvat (optional). Cand este pliat este compact de aceea este usor de utilizat și practic.
  • Plierea caruciorului pe timpul transportului este asigurata printr-un sistem de blocare a plierii, usor de utilizat Caruciorul este la baza format din 2 parti de sport, optional se pot achizitiona landouri de nou-nascut si cosulete auto gr. 0+ (0-13 kg.) Recomandare De la 6 luni Greutate maxima 44 kg Compatibil cu (OPTIONAL) ABC Design Hazel, Tulip Britax Römer BABY-SAFE² i-SIZE, BABY-SAFE i-SIZE Cybex Aton, Aton M, Aton 5, Aton Q, Aton Q Plus, Aton Q i-size, Cloud Q, Cloud Q Plus, Cloud Z i-size, Cloud M i-size JOIE i-Gemm kiddy Evolution pro, Evolution pro 2, Evolunafix Maxi Cosi Citi, CabrioFix, Pebble, Pebble Plus Dimensiuni produs asamblat (lxl) 121 x 60 cm Înălţime maner ghidare 95 111 cm Dimensiuni produs pliat (lxlxî) 85 x 60 x 57 cm Dimensiuni ale scaunului de atasat la carucior (lxl) 22 x 32 cm Dimensiunile spatarului caruciorului (lxî) 32 x 54 cm Dimenisune roti fata 20,5 cm Dimensiune roti spate 28,5 cm Greutate brută cu scaun sport 17,3 kg Trebuie sa te deplasezi cu masina pentru cateva calatorii?
  • Atunci pur si simplu ia scaunul auto cu tine. (Tulip sau hazel se achizitioneaza separat). In doar cativa pasi simpli, acest scaun poate fi montat in masina si transformat intr-un sistem practic de transport.
  • Poti dormi linistit in carucior Ochii inchisi, caruciorul transformat Lumea este un loc interesant, dar copiii nu sunt pregatiti sa o descopere, daca nu sunt suficient de odihniti.
  • Suportul ajustabil pentru spate in combinatie cu suportul reglabil pentru picioare, ii asigura bebelusului un somn odihnitor.

2,928.23 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Abc-design Carucior gemeni zoom street abc design 2021

Abc-design Carucior gemeni zoom street abc design 2021

2,928.23 Lei

Detalii produs

AccesoriiPractic simplu si inteligentaccesoriul universal permite accesoriilor cum ar fi umbrela de soare geanta cu schimburi sau suportul pentru pahare care urmeaza sa fie atasat direct la carucior
Nu aveti nevoie de carlige sau cureleExista pana la patru puncte de fixare pentru accesoriile
Optionale (nu sunt incluse)12001961000

Mai multe oferte


Inapoi sus