CASA DE MARCAT PENTRU FETE

CASA DE MARCAT PENTRU FETE

  • CASA DE MARCAT PENTRU FETE 1605U287 Caracteristici: -Mod de folosire: -Apasati butonul OPEN (DESCHIS) si sertarul aparatului se va deschide. -Puneti cardul de credit in orificiul special. -Pe display se va afisa numarul 0. -Ca sa de marcat este un calculator real de lucru,cu lumini si efecte sonore. -Faceti clic pe butonul de pe cititorului de coduri de bare. -Aparatul se va aprinde si se va auzi un semnal sonor. -Setul contine: -Casa de marcat. -Tava de plastic. -Bani de hartie. -Monede din material plastic. -Card de credit din plastic. -Dimensiuni: 26 x 14 x 11 cm. -Necesita 2 baterii de 1,5 V tip AA(nu sunt incluse in set). -Varsta recomandata: 3 ani +. Avertisment: Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.
  • Produsul poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala,existand pericolul de sufocare.
  • Nu lasati ambalajele jucariilor la indemana copiilor.Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a-l oferi copilului.Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare.
  • Pastrati produsul departe de foc.Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate...
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

CaracteristiciMod de folosireapasati butonul
Open (deschis) si sertarul aparatului se va deschide. -puneti cardul de credit in orificiul special. -pe display se va afisa numarul 0. -ca sa de marcat este un calculator real de lucru,cu lumini si efecte sonore. -faceti clic pe butonul de pe cititorului de coduri de bare. -aparatul se va aprinde si se va auzi un semnal sonor. -setul contineCasa de marcat tava de plastic bani de hartie monede din material plastic card de credit din plastic dimensiuni26 x 14 x 11 cm necesita 2 baterii de 15
Aa(nu sunt incluse in set). -varsta recomandata3 ani
AvertismentContraindicat copiilor mai mici de 3 ani

Inapoi sus