CUBIC FUN PUZZLE 3D OPERA DIN SIDNEY 58 PIESE

CUBIC FUN PUZZLE 3D OPERA DIN SIDNEY 58 PIESE

  • CUBIC FUN PUZZLE 3D SIDNEY OPERA HOUSE 58 PIESE C067H Caracteristici: -Incanta-ti privirea cu acest minunat model de puzzle 3D de la CubicFun. -Opera din Sidney este un simbol al orasului si al intregii tari. -Modernismul expresionist al acesteia, neconform cu stilul international rectiliniar al epocii, o transforma intr-o constructie unica, vizitata saptamanal de mii de turisti. -Setul include 58 piese fabricate din hartie si spuma de polistiren expandabil. -Usor de asamblat, fara foarfece si lipici. -Dezvolta abilitatea tehnica a copiilor. -Creativ, provocator si educational pentru copiii de peste 3 ani. -Contine piese mici, nu se recomanda copiilor sub 3 ani. -Bucurandu-se de o mare apreciere in randul familiilor, copiilor dar si al colectionarilor, modelele 3D din colectia CubicFun constituie adevarate opere de arta ce satisfac chiar si cele mai pretentioase gusturi. -Foarte realistic,reproduce in detaliu cladiri si opere de arta celebre. -Dimensiuni model: 38,5 x 25,5 x 15 cm. -Varsta recomandata: 3 ani +. CUBICFUN C067H Avertisment: Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.
  • Produsul poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala,existand pericolul de sufocare.Nu lasati ambalajele jucariilor la indemana copiilor.Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a-l oferi copilului.Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare.
  • Pastrati produsul departe de foc.Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate...
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

CaracteristiciIncantati privirea cu acest minunat model de puzzle 3d de la
Cubicfun constituie adevarate opere de arta ce satisfac chiar si cele mai pretentioase gusturi. -foarte realistic,reproduce in detaliu cladiri si opere de arta celebre. -dimensiuni model385 x 255 x 15 cm varsta recomandata3 ani
AvertismentContraindicat copiilor mai mici de 3 ani

Inapoi sus