EICHHORN TABLA MAGNETICA CU STATIV DE LEMN

EICHHORN TABLA MAGNETICA CU STATIV DE LEMN

  • EICHHORN TABLA MAGNETICA CU STATIV DE LEMN 100002567 Caracteristici: -Tabla magnetica cu stativ 56 x 87 cm, marca Eichhorn. -Recomandata copiilor de la varsta de 3 ani+. -Un spatiu controlabil si sigur unde copilul isi poate etala toate calitatile si imaginatia. -Tablita constituie o adevarata baza de materiale didactice un set educational care va ajuta copilul sa-si urmeze ideile. -Pe aceasta tabla va fi o adevarata placere sa scrie si sa deseneze. -Copilul poate utiliza creta pentru a scrie cuvinte sau operatii pe partea neagra a tablei, stergand apoi cu buretele. -Copilul isi va dezvolta imaginatia,creativitatea si inteligenta cu ajutorul acestei table. -O tablita eleganta,cu suport din lemn care are: -O fata magnetica de culoare verde ce poate fi scrisa cu marker lavabil. -O fata pe care se poate scrie cu creta. -Este dotata 4 picioare ce asigura tablitei o stabilitate mai buna. -Accesorii incluse :un set de creta colorata (10 buc) si un burete. -Pe fata magnetica se pot atasa magneti in forma de litere si numere! -Dimensiuni: 56 x 49 x 87 cm. -Greutate:0,798 kg. -Varsta recomandata: 3 ani+. EICHHORN 100002567 Avertisment: Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.
  • Produsul poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala,existand pericolul de sufocare.
  • Nu lasati ambalajele jucariilor la indemana copiilor.Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a-l oferi copilului.Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare.
  • Pastrati produsul departe de foc.Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate...
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

CaracteristiciTabla magnetica cu stativ 56 x 87 cm marca
Eichhorn. -recomandata copiilor de la varsta de 3 ani+. -un spatiu controlabil si sigur unde copilul isi poate etala toate calitatile si imaginatia. -tablita constituie o adevarata baza de materiale didactice - un set educational care va ajuta copilul sa-si urmeze ideile. -pe aceasta tabla va fi o adevarata placere sa scrie si sa deseneze. -copilul poate utiliza creta pentru a scrie cuvinte sau operatii pe partea neagra a tablei, stergand apoi cu buretele. -copilul isi va dezvolta imaginatia,creativitatea si inteligenta cu ajutorul acestei table. -o tablita eleganta,cu suport din lemn care areO fata magnetica de culoare verde ce poate fi scrisa cu marker lavabil o fata pe care se poate scrie cu creta este dotata 4 picioare ce asigura tablitei o stabilitate mai buna accesorii incluseun set de creta colorata (10 buc) si un burete pe fata magnetica se pot atasa magneti in forma de litere si numere dimensiuni56 x 49 x 87 cm greutate0798 kg varsta recomandata3 ani
AvertismentContraindicat copiilor mai mici de 3 ani

Inapoi sus