Ergobaby marsupiu 4 pozitii 360 keith haring black

Ergobaby marsupiu 4 pozitii 360 keith haring black

  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • PATRU POZITII ERGONOMICE Pentru prima data Ergobaby ofera parintilor posibilitatea de a aseza copii in patru pozitii confortabile si ergonomice pentru a transporta copilul: In fata spre interior (0-4 luni/3 2 5 5 kg impreuna cu suportul pentru nou nascuti; 4 24 luni/5 5 12 2 kg fara suportul pentru nou nascuti) In fata spre exterior (intre 5 12 luni/6 4 -10 kg) Pe sold (6 24 luni/7 8 12 2 kg) La spate (6 36 luni/7 8 15 kg). MAXIM CONFORT PENTRU PARINTI Betelia larga de sustinere noua si bretele captusite ofera confort si distribuie uniform greutatea copilului.
  • CONFORT & ERGNOMIE ADECVATA PENTRU COPII Cu structura noastra unica gen sezut cupa copilul va fi întotdeauna intr-o pozitie ergonomica cu picioarele in pozitia broasca in pozitie asezat cu coloana vertebrala intr-o pozitie optima C . Detalii marsupiu Ergobaby 360 STRUCTURATA SEZUT gen CUPA Pastreaza copilul asezat ergonomic in toate cele 4 pozitii chiar cu genunchii la solduri sau mai sus cu coloana vertebrala a copilului in pozitie curbata C . Permite parintilor adaptarea latimii sezutului la dimensiunea si pozitia copilului prin ajustarea nasturilor speciali.
  • INCHIDERE VELCRO EXTRA a beteliei inchidere exceptional de confortabil a beteliei putand fi purtata mica sau mare pe talie in functie de preferinte si ofera sprijin suplimentar pentru spate cazut.
  • SUPORT REGLABIL pentru CAP si GAT Poate fi rulat in jos pentru pozitia In fata spre exterior sau in sus pentru pozitia In fata spre interior pentru a oferi suport suplimentar capului si gatului cat si suport pentru spatele copilului BRETELE CAPTUSITE ajuta la distribuirea greutatii impreuna cu betelia lata pentru a maximiza confortul oferit parintilor.
  • GLUGA DE SOMN ofera confort suplimentar pentru capul copilului in timpul somnului protectie solara oferind intimitate in perioada de alaptare pentru mama.
  • Caracteristica preferata mamicilor.
  • Fabricate din bumbac 100% putand fi spalate la masina de spalat...

799.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Ergobaby marsupiu 4 pozitii 360 keith haring black

Ergobaby marsupiu 4 pozitii 360 keith haring black

799.00 Lei

Detalii produs

CopilulIn fata spre interior (04 luni3 2 5 5 kg impreuna cu suportul pentru nou nascuti

Mai multe oferte


Inapoi sus