HASBRO MY LITTLE PONY EXPLORE EQUESTRIA PINKIE PIE SI BARCA LEBADA

HASBRO MY LITTLE PONY EXPLORE EQUESTRIA PINKIE PIE SI BARCA LEBADA

  • HASBRO MY LITTLE PONY EXPLORE EQUESTRIA PINKIE PIE SI BARCA LEBADA B3600 Caracteristici: -Vasleste spre aventura impreuna cu Pinkie Pie, in parcul din in tinutul Manehattan! -Impinge barcuta magica pentru a vedea cum Pinkie Pie se pune in miscare si incepe sa vasleasca. -Barca este in forma de lebada, iar in timp ce poneiul vasleste, se va auzi muzica! -Poti scana semnul poneiului pentru a debloca mai multa distractie in aplicatia My Little Pony Friendship Celebration ( dispozitivul pentru scanat nu este inclus). -Poneiul are 8 puncte de articulatie. -Material: Plastic. -Necesita 2 baterii 1,5V tip AAA (nu sunt incluse in set). -Dimensiuni: 25,5 x 8 x 25,5 cm. -Varsta recomandata: 3 ani +. HASBRO B3600 Avertisment: Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.
  • Produsul poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala,existand pericolul de sufocare.
  • Nu lasati ambalajele jucariilor la indemana copiilor.Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a-l oferi copilului.Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare.
  • Pastrati produsul departe de foc.Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate...
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

CaracteristiciVasleste spre aventura impreuna cu
Celebration ( dispozitivul pentru scanat nu este inclus). -poneiul are 8 puncte de articulatie. -materialPlastic necesita 2 baterii 15v tip
Aaa (nu sunt incluse in set). -dimensiuni255 x 8 x 255 cm varsta recomandata3 ani
AvertismentContraindicat copiilor mai mici de 3 ani

Inapoi sus