HATCHIMALS SET 4 OUA CU FIGURINA

HATCHIMALS SET 4 OUA CU FIGURINA

  • SPIN MASTER HATCHIMALS SET 4 OUA CU FIGURINA 6034167 Caracteristici: -Hatchimals sunt creaturi interactive care traiesc in ou. -Cine va iesi din ou? -Surpriza!!! -Hatchimals Colleggtibles sunt in oua mici si simpatice. -Hatchimal are nevoie de ajutorul tau pentru a iesi din ou. -Tine oul in mainile tale si mangaie-i inimioara . -Atunci cand culoarea inimii se schimba de la violet la roz, Hatchimal este gata de eclozare. -Apasa pe ou pentru a se deschide coaja si a vedea ce figurina Hatchimal se afla in interior! -Fiecare Hatchimal are aripi stralucitoare si apartine unei familii unice. -Hatchimal poate eclozeze doar o singura data! -Colectioneaza-le pe toate! -Surpriza este reprezentata de ceea ce va iesi din ou! -Pachetul contine: -4 buc.
  • Hatchimal. -4 buc. ou. -1 buc.figurina Hatchimal fara ou. -Instructiuni de utilizare. -Carte de colectionat. -Setul nu este supus alegerii! -Cea ce va iesi din ou este surpriza. -Pretul afisat este pentru 1 set. -Varsta recomandata:5 ani +. SPIN MASTER 6034167 Avertisment: Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.
  • Produsul poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala,existand pericolul de sufocare.Nu lasati ambalajele jucariilor la indemana copiilor.Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a-l oferi copilului.Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare.
  • Pastrati produsul departe de foc.Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate...
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

CaracteristiciHatchimals sunt creaturi interactive care traiesc in ou cine va iesi din ou surpriza hatchimals
Hatchimal are aripi stralucitoare si apartine unei familii unice. -hatchimal poate eclozeze doar o singura data! -colectioneaza-le pe toate! -surpriza este reprezentata de ceea ce va iesi din ou! -pachetul contine4 buc
Hatchimal fara ou. -instructiuni de utilizare. -carte de colectionat. -setul nu este supus alegerii! -cea ce va iesi din ou este surpriza. -pretul afisat este pentru 1 set. -varsta recomandata5 ani
AvertismentContraindicat copiilor mai mici de 3 ani

Inapoi sus