IRWIN TOY PLASTILINA SKWOOSHI PACHET SET BURGER SI SET INGHETATA

IRWIN TOY PLASTILINA SKWOOSHI PACHET SET BURGER SI SET INGHETATA

  • IRWIN TOY PLASTILINA SKWOOSHI PACHET SET BURGER SI SET INGHETATA Pachetul contine un set plastilina Skwooshi Burger (227 g) si un set plastilina Skwooshi Inghetata (227 g) Fiecare set contine 4 cutiute de plastilina, diferite forme, un cutit de plastic, instructiuni.
  • Caracteristici: -Skwooshi este plastilina ce nu se usuca niciodata. -Este usor de modelat, dar ai grija deoarece intr-o clipita poate curge. -Nu se usuca niciodata si nu face mizerie. -Se pot realiza sculpturi detalitate incredibile. -Nu contine gluten si grau. -Oricand poti strica modelul creat si sa o iei de la capat. -Foloseste instrumentele pentru a taia rola si strivi compozitia modelabila in tot felul de forme. -Apoi cand ai terminat pastreaza-ti Skwooshi-ul in recipientele speciale. -Varsta recomandata: 3 ani +. IRWIN TOY 301010 Avertisment: Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.
  • Produsul poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala,existand pericolul de sufocare.
  • Nu lasati ambalajele jucariilor la indemana copiilor.Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a-l oferi copilului.Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare.
  • Pastrati produsul departe de foc.Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate..
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

CaracteristiciSkwooshi este plastilina ce nu se usuca niciodata este usor de modelat dar ai grija deoarece intro clipita poate curge nu se usuca niciodata si nu face mizerie se pot realiza sculpturi detalitate incredibile nu contine gluten si grau oricand poti strica modelul creat si sa o iei de la capat foloseste instrumentele pentru a taia rola si strivi compozitia modelabila in tot felul de forme apoi cand ai terminat pastreazati
Skwooshi-ul in recipientele speciale. -varsta recomandata3 ani
AvertismentContraindicat copiilor mai mici de 3 ani

Inapoi sus