Jolie-j102.1.1. patut evolutiv 3in1 amelie cu polita

Jolie-j102.1.1. patut evolutiv 3in1 amelie cu polita

  • JOLIE-J102.1.1. PATUT EVOLUTIV 3IN1 AMELIE CU POLITA Detalii produs PatutulAmelie3 in 1 de laJolieeste unpatut evolutiv carese adapteaza cu usurinta fiecarei etape de crestere a bebelusului dar si nevoilor parintilor.
  • Acesta are3 etape de folosire fiind foarteutilsiconfortabilinca din prima zi de nastere a bebelusului.
  • Fiindrealizat din lemn masiv patutul are o durata de viata indelungata trecand cu usurinta de la rolul depatut atasat patului mameipana la stadiul demini-canapeandash; iar apoi inapoi la patut atasat patului mamei pentru fratiorii mai mici.
  • La proiectarea fiecarui produsJolie se pune un accent deosebit pefunctionalitate sigurantasidurabilitatendash; astfel produsele nu doar ca arata bine dar isi vor indeplini perfect rolul despatiu sigur confortabilsiprotector.
  • Caracteristici patut: Patutul este realizat dinlemn masivsi are 3 etape de utilizare ceea ce ii asigura odurata de viata foarte indelungatasi ostabilitate crescuta.Vopseaua folosita este pe baza de apa non-toxicasi nu reprezinta nici un pericol pentru sanatatea bebelusului.
  • Acestase adapteaza cu usurinta fiecarei etape de crestere a bebelusului cu ajutorul celor9 pozitii in care se poate regla inaltimea salteluteisi a celor2 pozitii de reglare a lateralei.
  • Patutul va fi folosit diferit in fiecare dintre cele3 etape: Etapa 1 ndash; Patut atasat patului mamei (pentru co-sleeping) In aceasta etapa salteluta patului se va regla la inaltimea potrivita cu cea a patului parintilor pentru un acces mai usor la bebelus in primele luni de viata.Salteluta are 9 pozitii de reglare tocmai pentru a se adapta cu usurinta oricarui tip de pat la care va fi atasat.Laterala patutului are 2 pozitii de reglare in functie de modul de folosire al acestuia.
  • Patutul are inclus siun set de centuri de prindere pentru o fixare facila la patul parintilor.
  • Patutul atasat patului mamei este foarte potrivit in primele luni de viata ale bebelusului cand parintii vor sa-l aiba cat mai aproape in perioada in care acesta se adapteaza vietii in afara burticii mamei.
  • In plus este foarte util pentru alaptarea din timpul noptii pentru ca o ajuta pe mamica sa faca un efort cat mai mic intr-o perioada foarte solicitanta pentru aceasta.
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

PatutPatutul este realizat dinlemn masivsi are 3 etape de utilizare ceea ce ii asigura odurata de viata foarte indelungatasi ostabilitate crescutavopseaua folosita este pe baza de apa nontoxicasi nu reprezinta nici un pericol pentru sanatatea bebelusului
Patutul va fi folosit diferit in fiecare dintre cele3 etapeEtapa 1 ndash
Avantajele co-sleepinguluiBebelusul se simte protejat si in siguranta iar astfel somnul lui va fi mai linistit
Detalii tehniceLungime interioara90 cm
Latime interioara50 cm
Inatime pana la nivelul cel mai jos al saltelutei (fara salteluta)29 cm
Inaltime pana la nivelul cel mai ridicat al saltelutei (fara salteluta)55 cm
Inaltimea lateralei detasabile42 cm
Inaltime exterioara85 cm
Lungime exteriora94 cm
Latime exterioara54 cm
StandardeEn 11301996

Inapoi sus