Jucarie bebelusi Noriel Bebe - pianina cu animalute

Jucarie bebelusi Noriel Bebe - pianina cu animalute

  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Pentru ca stim cat de importanti sunt primii ani in dezvoltarea copilului si cat de necesara este joaca, la Noriel am proiectat jucarii inovatoare, cu un design atragator, care stimuleaza observatia, actiunea si invatarea.
  • Pas cu pas, bebelusii vor ajunge sa cunoasca elementele de limbaj, formele, culorile, cifrele, alfabetul si multe alte cunostinte despre mediul care ii inconjoara.
  • In plus vor avea ore intregi de distractie si veselie in preajma jucariilor Noriel.
  • Functii si caracteristici Pianina bilingva cu animalute: claxon melodii si efecte luminoase buton de pornire si de selectare a limbii claviatura multicolora creeaza o melodie folosind cele 4 clape animalute vesele: ratusca, ursulet, vacuta prin apasare repetata vei afla numele animalului, sunetul specific, cum rade si o melodie interpretata de fiecare in parte difuzor Nota: Jucaria functioneaza cu 3 baterii tip AA de 1.5V (nu sunt incluse). Varsta recomandata: 18 luni+..

89.99 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Jucarie bebelusi Noriel Bebe - pianina cu animalute

Jucarie bebelusi Noriel Bebe - pianina cu animalute

89.99 Lei

Detalii produs

AnimaluteClaxon melodii si efecte luminoase buton de pornire si de selectare a limbii claviatura multicolora creeaza o melodie folosind cele 4 clape animalute veseleratusca ursulet vacuta prin apasare repetata vei afla numele animalului sunetul specific cum rade si o melodie interpretata de fiecare in parte difuzor
NotaJucaria functioneaza cu 3 baterii tip
Varsta recomandata18 luni

Mai multe oferte


Inapoi sus