JUST TOYS JUCARIE DE IMPINS DIN LEMN DIFERITE MODELE

JUST TOYS JUCARIE DE IMPINS DIN LEMN DIFERITE MODELE

  • JUST TOYS JUCARIE DE IMPINS DIN LEMN DIFERITE MODELE 22237 Caracteristici: -Cu primii pasi bebelusul intra intr-o noua etapa de dezvoltare si devine adevaratul inventator al lumii din jurul lui. -Jucariile de impins sprijina acest proces prin imbunatatirea abilitatilor locomotorii ale copiilor si increderea in sine. -Jucaria de impins este un asistent amuzant in primii pasi ai micilor cercetatori. -Se compune dintr-un bat si un corp de animal(diverse modele). -Jucaria este fabricata din lemn si pictata cu vopsele inofensive pe baza de apa. -Material:lemn. -Pretul afisat este pentru 1 figurina de impins din lemn. -Va rugam specificati varianta dorita. -Varsta recomandata:12 luni +. JUST TOYS 22237 Avertisment: Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.
  • Produsul poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala,existand pericolul de sufocare.Nu lasati ambalajele jucariilor la indemana copiilor.Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a-l oferi copilului.Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare.
  • Pastrati produsul departe de foc.Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate...
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

CaracteristiciCu primii pasi bebelusul intra intro noua etapa de dezvoltare si devine adevaratul inventator al lumii din jurul lui jucariile de impins sprijina acest proces prin imbunatatirea abilitatilor locomotorii ale copiilor si increderea in sine jucaria de impins este un asistent amuzant in primii pasi ai micilor cercetatori se compune dintrun bat si un corp de animal(diverse modele) jucaria este fabricata din lemn si pictata cu vopsele inofensive pe baza de apa materiallemn pretul afisat este pentru 1 figurina de impins din lemn va rugam specificati varianta dorita varsta recomandata12 luni
AvertismentContraindicat copiilor mai mici de 3 ani

Inapoi sus