KENDAMA GOKI 17 CM

KENDAMA GOKI 17 CM

  • KENDAMA GOKI 17 CM 62931 Caracteristici: -Kendama este un joc de origine japoneza, practicat inca din antichitate. -Se pare ca facea parte din tehnicile de pregatire ale samuraiilor, corpul de lemn al jucariei imprumutand din caracteristicile manerului legendarelor sabii ale acestora. -Arunca si prinde, iti pune la incercare indemanarea si coordonarea ochi mana. -La inceput, oamenii se jucau pentru placerea lor, insa in timp s-a ajuns sa se organizeze adevarate competitii! -Confectionata din lemn si materiale non-toxice. -Este compusa dintr-o bila de lemn, de cele mai multe ori colorata. -Un suport de prindere. -Un snur care face legatura intre suport si bila. -Suportul este prevazut cu o tija si trei cupe de prindere situate, doua de o parte si de alta a tijei si una pe capatul opus al suportului (pe capatul manerului). -Material: Lemn. -Dimensiuni: 17 x 7 x 4,5 см. -Varsta recomandata: 4 ani +. Avertisment: Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.
  • Produsul poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala,existand pericolul de sufocare.Nu lasati ambalajele jucariilor la indemana copiilor.Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a-l oferi copilului.Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare.
  • Pastrati produsul departe de foc.Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate...
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

CaracteristiciKendama este un joc de origine japoneza practicat inca din antichitate se pare ca facea parte din tehnicile de pregatire ale samuraiilor corpul de lemn al jucariei imprumutand din caracteristicile manerului legendarelor sabii ale acestora arunca si prinde iti pune la incercare indemanarea si coordonarea ochi mana la inceput oamenii se jucau pentru placerea lor insa in timp sa ajuns sa se organizeze adevarate competitii confectionata din lemn si materiale nontoxice este compusa dintro bila de lemn de cele mai multe ori colorata un suport de prindere un snur care face legatura intre suport si bila suportul este prevazut cu o tija si trei cupe de prindere situate doua de o parte si de alta a tijei si una pe capatul opus al suportului (pe capatul manerului) materiallemn dimensiuni17 x 7 x 45 varsta recomandata4 ani
AvertismentContraindicat copiilor mai mici de 3 ani

Inapoi sus