KOOMA URSULET INTERACTIV

KOOMA URSULET INTERACTIV

  • KOOMA URSULET INTERACTIV Caracteristici: -Ursuletul interactiv Kooma poate fi cel mai bun prieten al copiilor, indiferent de varsta acestora. -Ursuletul este pufos, simpatic, foarte istet si interactiv. -Cu el, copiii invata lucruri noi si foarte utile cantece, povesti, limbi straine, matematica si chiar sa construiasca jocuri puzzle. -Simpaticul ursulet Kooma este disponibil in doua culori crem si maro si poate fi conectat la dispozitive electronice cum ar fi tableta sau telefon. -Pentru a pregati ursuletul de joaca, se iau cele doua labute ale acestuia si se ating una de cealalta. -Ursuletul ne va anunta, printr-un sunet, ca este pregatit de joaca. -Daca se apasa in spatele labutei drepte, Kooma va saluta.
  • Iar daca se apasa labuta stanga, tot in spate, vom auzi un mesaj special pentru noi. -Pentru un cantecel, trebuie apasat piciorusul stang al ursuletului. -Pentru o poveste, apasam piciorusul drept si Kooma ne poarta in lumea magica a povestilor. -Putem inregistra chiar mesaje pe care ursuletul le va repeta si pe care le putem trimite prietenilor, pe telefon!
  • Pentru ca ursuletul interactiv Kooma sa faca toate acestea, trebuie doar sa descarcam aplicatia gratuita ”Luv n learn” pentru sistemele IOS sau Android. -Noul prieten Kooma are nevoie de 3 baterii normale, tip ”AA”, sau 6 – in cazul in care dorim sa dureze mai mult joaca. -Cine doreste sa se joace cu tableta sau telefonul, poate conecta ursuletul interactiv in modul Bluetooth. -Butonul trebuie sa fie pe modul Smart Device iar ursuletul se va tine cat mai aproape de telefon sau tableta. -Dupa ce gasim ursuletul in lista dispozitivului, il conectam si in aproximativ 30 de secunde vom gasi numele ursuletului pe dispozitiv. -Pentru inregistrare, care se realizeaza doar prima data, se va introduce o adresa de email si o parola. -Apoi se vor selecta butoanele din meniu, in functie de ceea ce dorim sa faca ursuletul interactiv Kooma: sa cante, sa vorbeasca, sa inregistreze mesaje, sa ne invete matematica, limbi straine sau sa ne incante cu jocurile puzzle. -Pretul afisat este pentru 1 buc.ursulet interactiv Kooma. -Va rugam specificati culoarea dorita. -Varsta recomandata:3 ani +. Avertisment: Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.
  • Jucaria poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare.
  • Nu lasati ambalajele jucariilor la indemana copiilor.
  • Indepartati orice ambalaj al jucariei inainte de a o oferi copilului.
  • Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca cu produsul.
  • Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare.
  • Pastrati jucaria departe de foc.Feriti jucaria de temperaturi ridicate si umiditate...
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

CaracteristiciUrsuletul interactiv
KoomaSa cante sa vorbeasca sa inregistreze mesaje sa ne invete matematica limbi straine sau sa ne incante cu jocurile puzzle pretul afisat este pentru 1 bucursulet interactiv
Kooma. -va rugam specificati culoarea dorita. -varsta recomandata3 ani
AvertismentContraindicat copiilor mai mici de 3 ani

Inapoi sus