Bright Starts Leagan portabil cozy kingdom

Bright Starts Leagan portabil cozy kingdom

  • Leaganul portabil Cozy Kingdom va face ca bebelusul sa fie inconjurat de un regat moale si confortabil, cu materiale de cea mai buna calitate si personaje adorabile din jungla.
  • Leaganul utilizeaza tehnologia inovativa TrueSpeedcare mentine vitezele de leganare a bebelusului, chiar si pe masura ce acesta creste si devine mai greu.
  • Materialele deosebit de moi si delicate, pernita suplimentara din zona capului transforma leaganul intr-un cuib confortabil si relaxant pentru bebelusi!
  • Tehnologii inovative: TrueSpeedcare mentine6 viteze de leganare a bebelusului, chiar si pe masura ce acesta creste Whisper Quietcare asigura functionareasilentioasaa leaganului Comfort Reclinecare asigura2 pozitii de inclinarea sezutului pentru maximul confort al bebelusului Caracteristici: Tehnologia TrueSpeed mentine6 viteze de leganarechiar si pe masura ce bebelusul creste Tehnologia Whisper Quiet face ca functionarea leaganului sa fiesilentioasa, asa incat bebelusul se va putea odihni in liniste Pernita suplimentarain zona capului pentru conforul sportit al bebelusului Sezutul este reglabil in 2 pozitiidistincte, gratie tehnologiei Comfort Recline Timerpentru stabilirea duratei de functionare a leaganului: 15, 30 sau 45de minute 6 melodiihaioase vor linisti bebelusul si-l vor incanta ori de cate ori va dori Bara de jucarii este flexibila si detasabila pentru accesul usor la bebelusi 2 jucarii vesele de plush de pe bara de jucarii Functie deoprire automataa melodiilor Centrura de prindere in5 punctepentrusiguranta maxima a bebelusului Material non-alergic, moale si delicat Pernitele pot fi spalate la masina de spalat.
  • Caracteristici suplimentare: Varsta recomandata 0 + luni pana la 9 kg Centruri reglabile cu prindere in 5puncte Necesita 4 baterii tip C/LR14 (1.5V), care nu sunt incluse..
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

InovativeTruespeedcare mentine6 viteze de leganare a bebelusului chiar si pe masura ce acesta creste
CaracteristiciTehnologia
Timerpentru stabilirea duratei de functionare a leaganului15 30 sau 45de minute 6 melodiihaioase vor linisti bebelusul sil vor incanta ori de cate ori va dori
Caracteristici suplimentareVarsta recomandata 0 luni pana la 9 kg

Inapoi sus