Bright Starts Leagan portabil safari smiles

Bright Starts Leagan portabil safari smiles

  • Culorile vii si imprimeul veselde pe acest leagan portabil il vor incanta pe orice bebelus!
  • Unul dintre avantajele majore ale leaganelor portabile este faptul ca oferao multime de caracterisici, intr-unprodus compact, carepoate fi transportat cu usurintain orice excursie alaturi de bebelus.
  • Cu ajutorul unui leagan portabil, mamica se poate ocupa de diverse treburi, in timp de il supravegheaza pe micut, stiind caacesta este in siguranta in leagan.
  • Safari Smiles are 6 viteze de leganare, in functie de preferintele micutului, iar cu ajutorul tehnologieiTrue Speedvitezele de leganare se vor mentine constante.TehnologiaWhisper Quietasigura ofunctionare complet silentioasa, astfel incat bebelusul sa nu fie deranjat niciun sunet.TehnologiaComfort Reclineofera2 pozitii ale spataruluisi inconjoara bebelusul cu materiale moi, scaunul confortabil fiind colorat.
  • Caracteristici: TehnologiaTrue Speedmentine constante cele6 viteze de leganare TehnologiaComfort Reclineofera2 pozitii ale spatarului TehnologiaWhisper Quietasigura ofunctionare complet silentioasa Sezut foarte confortabil si colorat Bara de jucarii are2 jucarii simpatice, care il vor mentine ocupat pe bebelus Bara de jucarii se poate indeparta foarte usor, pentru acces facil la bebelus Varsta recomandata: 0 luni+..
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

CaracteristiciTehnologiatrue
Varsta recomandata0 luni

Inapoi sus