LEGNOLAND MOBILIER DIN LEMN PENTRU PAPUSI

LEGNOLAND MOBILIER DIN LEMN PENTRU PAPUSI

  • LEGNOLAND MOBILIER DIN LEMN PENTRU PAPUSI 37441 Caracteristici: -Fabricat din lemn de inalta calitate,conform cu standardele europene de siguranta. -Setul este potrivit pentru orice casa de papusi. -Distractia este garantata cu acest set de joaca util si practic. -Materiale:Lemn,vopsea naturala pe baza de apa non toxica. -Produsele Globo sunt 100% distractive si 100% sigure. -Varsta recomandata: 3 ani +. GLOBO 37441 Avertisment: Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.
  • Produsul poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala,existand pericolul de sufocare.Nu lasati ambalajele jucariilor la indemana copiilor.Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a-l oferi copilului.Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare.
  • Pastrati produsul departe de foc.Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate...
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

CaracteristiciFabricat din lemn de inalta calitateconform cu standardele europene de siguranta setul este potrivit pentru orice casa de papusi distractia este garantata cu acest set de joaca util si practic materialelemnvopsea naturala pe baza de apa non toxica produsele
Globo sunt 100% distractive si 100% sigure. -varsta recomandata3 ani
AvertismentContraindicat copiilor mai mici de 3 ani

Inapoi sus