Clientii care au vazut acest produs au vazut si


Mamo-tato Lenjerie patut 3 piese 120x60 ursulet si iepuras+cearceaf cadou roz

Mamo-tato Lenjerie patut 3 piese 120x60 ursulet si iepuras+cearceaf cadou roz

  • Lenjeria pentru patut MAMO-TATO de 3 piese contine: Fata de perna cu fermoar 40x60 Cearceaf pilota cu fermoar 135x100 cm Laterala protectoare de 180x30 cm si bolta de 40 cm -Cearceaf Frotir CADOU Bumbac 100%, clasa I Materiale anti-alergice foarte fine si delicate la atingere Laterala protectoare cu lungimea de 180x30 cm si bolta de 40 cm este decorata cu o broderie si volan elegant pe margine, necesara pentru protectia si siguranta copilului in caz ca acesta se loveste de marginile patutului.
  • Lengeria pentru patut MAMO-TATO este realizata din cele mai bune materiale cu o tesatura de 300g/m2 . Utilizarea unei inalte calitati a lenjeriei pastreaza elasticitatea initiala ,forma si proprietatile.
  • Lenjeria de pat MAMO-TATO este confectionata din cele mai bine materiale clasa I, are toate certificatele necesare pentru tesaturi Oko-Tex Standard 100 / Tuv; Se poate spala la masina de spalat la 40 de grade; Brandul MAMO-TATO conceput in Italia a fost distins cu prestigiosul premiu Laur Klienta 2011 si Laur Klienta 2012 la categoria Articole de pat pentru copii.
  • Clientii apreciaza calitatea inalta a produselor MAMO-TATO, functionalitatea si usurinta in utilizare lor...
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

Contine

Inapoi sus