Cra-z-art Masinute cool cra-z sand

Cra-z-art Masinute cool cra-z sand

  • Masinute Cool marca Cra-Z Sand; Recomandat copiilor de la varsta de 4 ani.; Baieteii sunt fascinati de masini si de meseria de mecanic auto.
  • Acum atat ei cat si de ce nu fetitele iubitoare de vehicule haioase pot construi proprii bolizi cu nisipul kinetic Cra-Z Sand Masinute Cool. ; Autoturisme multicolore cu roti mari si puternice ies din mainile copilului spre mandria acestuia!
  • Atentia lui va fi captata ore in sir de fascinantul proces de realizare a masinilor.
  • Mai mult pe langa vehiculele propriu-zise copii pot construi drumuri si piste de curse numai bune pentru masinutele proaspat iesite de pe banda. ; Setul contine forme pentru realizarea de masini tractoare camioane motociclete si multe altele in trei culori diferite rosu albastru si oranj.
  • Pe langa acestea in pachet se gaseste si un cutit de modelat nisipul.
  • Instructiuni de utilizare; Spalati-va pe maini inainte de utilizare.; Dupa deschiderea recipientului cu nisip framantati-l in maini si lasati-l cateva minute sa respire.; Pastrati nisipul kinetic Cra-Z Sand intr-un recipient resigilabil.; Nu amestecati cu apa.; Pentru a curata stergeti cu o carpa moale si uscata recipientul si unletele cu care v-ati jucat.; Nu aruncati nisipul in chiuveta sau in toaleta.; Spalati-va pe maini dupa ce ati terminat jocul. ; Pachetul contine: 450 de grame de nisip kinetic . 4 forme. Unealta de modelat.; Pana acum cei mici s-au bucurat de minunatul nisip kinetic Sands Alive cu ajutorul caruia au construit castele orasele pentru jucariile lor si animalute.
  • Distractia nu se termina aici!
  • De acum copiii au la dispozitie un produs asemanator dar cu mult mai multe variante de joaca forme si culori.; Cra-Z Sand vine sa completeze colectia Sands Alive cu niste seturi exceptionale multicolore ce vor stimula la maxim imaginatia micutului captandu-i ore in sir interesul.
  • Cofetaria Cra-Z Sand Cra-Z Sand Masinute Cool Cra-Z Sand Creaturi Marine Sirenele Sclipitoare Cra-Z Sand si Cra-Z Sand Calatorie Spatiala le ofera copiilor sansa sa devina creatorii unor lumi proprii fascinante! ; Cei mici se transforma in cofetari realizatori ai unor prajituri fara egal (Cofetaria Cra-Z Sand) sau dau nastere propriilor universuri populate cu sirene sclipitoare si creaturi fascinante din adancuri (Sirenele Sclipitoare Cra-Z Sand sau Cra-Z Sand Creaturi Marine). Mai mult ei au ocazia sa confectioneze masinute colorate adevarate modele de colectionar (Cra-Z Sand Masinute Cool) sau sa calatoreasca in spatiu ca niste adevarati astronauti nazdravani (Cra-Z Sand Calatorie Spatiala). ; Descoperiti fermecatorul univers Cra-Z Sand!
  • Nisipul are o textura foarte moale si este usor de modelat.
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

Contine 450 de grame de nisip kinetic 4 forme

Inapoi sus