MINIONS RECIPIENT APA 500 ML

MINIONS RECIPIENT APA 500 ML

  • MINIONS RECIPIENT APA 500 ML KE-85230 Caracteristici: -Recipient din aluminiu pentru apa cu personajele din filmul animat Minions. -Se spala manual inainte de prima utilizare. -ATENTIE! -A nu se introduce in cuptorul cu microunde sau in masina de spalat vase! -Pretul afisat este pentru 1 recipient. -Va rugam specificati varianta dorita. -Material:plastic si aluminiu. -Capacitate:500 ml. -Dimensiuni:19 x 7 cm. -Varsta recomandata: 3 ani +. Avertisment: Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.
  • Produsul poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala,existand pericolul de sufocare.Nu lasati ambalajele jucariilor la indemana copiilor.Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a-l oferi copilului.Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare.
  • Pastrati produsul departe de foc.Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate...
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

CaracteristiciRecipient din aluminiu pentru apa cu personajele din filmul animat
Minions. -se spala manual inainte de prima utilizare. -atentie! -a nu se introduce in cuptorul cu microunde sau in masina de spalat vase! -pretul afisat este pentru 1 recipient. -va rugam specificati varianta dorita. -materialPlastic si aluminiu capacitate500 ml dimensiuni19 x 7 cm varsta recomandata3 ani
AvertismentContraindicat copiilor mai mici de 3 ani

Inapoi sus