Cra-z-art Nisip fluorescent calatorie spatiala cra-z sand

Cra-z-art Nisip fluorescent calatorie spatiala cra-z sand

  • Nisip Fluorescent Calatorie Spatiala marca Cra-Z Sand; Recomandat copiilor de la varsta de 4 ani.; Cine nu s-a visat macar o data astronaut?
  • Este o meserie eroica fascinanta si periculoasa!
  • Bravii calatori in spatiu vad lumi pe care noi nici nu ni le putem imagina si se intorc acasa cu povesti spectaculoase.
  • Nu este de mirare ca micutii isi petrec timpul inchipuindu-si cum ar fi sa viziteze spatiul cosmic. ; Setul Cra-Z Sand Fluorescent Calatorie Spatiala le pune la dispozitie copiilor tot ce le trebuie pentru a-si confectiona propria lume interstelara!
  • Astfel cel mic are la dispozitie 4 forme si un instrument 3 in 1 pentru modelat obiecte care il vor ajuta sa realizeze rachete nave spatiale un capitan curajos si chiar si un extraterestru prieten.
  • Pe scurt cam tot ce poate fi gasit in vastul Univers! ; In nisipul kinetic foarte realist copilul poate sculpta pasi cratere si chiar si urme ale masinilor galactice care cutreiera planetele in cautarea vietii. ; Mai mult nisipul este fluorescent si straluceste in intuneric exact ca stelele ce se itesc pe bolta odata cu lasarea noptii.
  • Exista trei tipuri de nisip in set: verde albastru si un gri stralucitor.
  • Instructiuni de utilizare; Spalati-va pe maini inainte de utilizare.; Dupa deschiderea recipientului cu nisip framantati-l in maini si lasati-l cateva minute sa respire.; Pastrati nisipul kinetic Cra-Z Sand intr-un recipient resigilabil.; Nu amestecati cu apa.; Pentru a curata stergeti cu o carpa moale si uscata recipientul si unletele cu care v-ati jucat.; Nu aruncati nisipul in chiuveta sau in toaleta.; Spalati-va pe maini dupa ce ati terminat jocul. ; Pachetul contine: 700 de grame de nisip kinetic fluorescent. 4 forme. O unealta 3 in 1 pentru modelat. O cutie pentru joaca.; Pana acum cei mici s-au bucurat de minunatul nisip kinetic Sands Alive cu ajutorul caruia au construit castele orasele pentru jucariile lor si animalute.
  • Distractia nu se termina aici!
  • De acum copiii au la dispozitie un produs asemanator dar cu mult mai multe variante de joaca forme si culori.; Cra-Z Sand vine sa completeze colectia Sands Alive cu niste seturi exceptionale multicolore ce vor stimula la maxim imaginatia micutului captandu-i ore in sir interesul.
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

SetVerde albastru si un gri stralucitor
Pachetul contine 700 de grame de nisip kinetic fluorescent 4 forme

Inapoi sus