NUBY CASTRON GARDEN FRESH 3 IN 1

NUBY CASTRON GARDEN FRESH 3 IN 1

  • NUBY CASTRON GARDEN FRESH 3 IN 1 Caracteristici: -Nûby Garden Fresh mash n 'feed este ideal pentru prepararea rapida a mancarii copilului -Fructe sau piure de legume cu textura pe care o doriți pentru bebelus.
  • Mash n 'feed ™ va permite sa faceti portii individuale care pot fi congelate separat. -Este foarte usor de utilizat, datorita pasatorului amplasat pe maner. -Va permite sa pasati in bucati fructe sau legume fierte la abur,pana la consistenta dorita. -Recipientul are, de asemenea, o baza non-alunecare pentru a preveni alunecarea și caderea. -Manerul lateral va permite sa tineti recipientul in timp ce hraniti copilul. -In cazul in care copilul dumneavoastra este satul sau pregatiti mancare in avans, capacul pentru depozitare va va permite sa pastrati produsele alimentare in frigider pentru o utilizare ulterioara. -Nûby Garden Fresh este o gama de produse care sunt concepute pentru a ajuta la pregatirea, depozitarea si hranirea, usoara si distractiva pentru ambii parinti si copii. -Material plastic pentru folosinta mai indelungata. -Datorita manerelor amestecarea se face mai usor. -Nuby ofera solutii pentru a va ajuta sa pregatiti mancarea nutritiva in 3 pasi. -Puneti mancarea in castron. -Inchideti capacul. -Striviti mancarea. -Varsta recomandata: 6 luni +. NUBY ID5435..
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

CaracteristiciNuby
Fresh este o gama de produse care sunt concepute pentru a ajuta la pregatirea, depozitarea si hranirea, usoara si distractiva pentru ambii parinti si copii. -material plastic pentru folosinta mai indelungata. -datorita manerelor amestecarea se face mai usor. -nuby ofera solutii pentru a va ajuta sa pregatiti mancarea nutritiva in 3 pasi. -puneti mancarea in castron. -inchideti capacul. -striviti mancarea. -varsta recomandata6 luni

Inapoi sus