NUK SET NOU NASCUT ROZ

NUK SET NOU NASCUT ROZ

  • NUK Rose & Blue Set pentru Nou Nascut Culoare: Roz Biberoanele Nuk sunt concepute special pentru un mod cat mai natural de hranire ! Tetinele si Suzetele Nuk sunt prevazute cu Sistemul Nuk Air System care permite aerului sa iasa prin supapa speciala pentru a ramane tot timpul moi si flexibile ! Nu contin BPA.
  • Kit-ul Contine: 1 biberon din polipropilena de 150 ml cu capac de siguranta si inel de insurubare 1 biberon din polipropilena de 300 ml cu capac de siguranta si inel de insurubare 2 tetine anti-colici din silicon cu orificiu mediu (M) 0–6 luni 2 suzete ortodontice din silicon, fara inel, pentru 0-6 luni 1 zornaitoare albinuta cu manere Varsta Recomandata: 0-6 luni Producator: NUK Nuk Baby Rose & Blue Start Set 10.260.192 Produs in Germania..
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

CuloareRoz
Contine 1 biberon din polipropilena de 150 ml cu capac de siguranta si inel de insurubare 1 biberon din polipropilena de 300 ml cu capac de siguranta si inel de insurubare 2 tetine anticolici din silicon cu orificiu mediu (m) 06 luni 2 suzete ortodontice din silicon fara inel pentru 06 luni 1 zornaitoare albinuta cu manere
Recomandata06 luni
ProducatorNuk

Inapoi sus