Pantofi pentru scoala minnie mouse Disney

Pantofi pentru scoala minnie mouse Disney

  • Pantofi pentru scoala Minnie Mouse marca Disney ; Marimi disponibile : 31 35. ; Pantofi cu licenta Disney-Minnie Mouse. ; Incaltaminte copii ideala pentru a fi purtata la scoala la joaca sau in parc. ; Pantofii Minnie Mouse se inchid cu Velcro (arici).Cum sa aflii marimea la pantofi; In primul rand lungimea piciorului este luata in considerare atunci cand se alege marimea la pantofi.
  • Este de fapt distanta dintre doua linii paralele care sunt perpendiculare pe picior si sunt in contact cu degetul piciorului cel mai proeminent si partea cea mai proeminenta de la calcai.; In timp ce se masoara lungimea piciorului subiectul este pus sa stea in picioarele goale iar greutatea corpului trebuie sa fie distribuita egal pe ambele picioare.
  • In cele mai multe cazuri se observa ca dimensiunea piciorului stang este putin diferita fata de cea a piciorului drept.
  • Prin urmare ambele picioare sunt masurate si marimea pantofilor este data de marimea mai mare.
  • Fiecare marime de pantofi este potrivita doar unui interval mic de lungime a piciorului.; Cavitatea interioara a unui pantof este proiectata pentru a fi cu 15 20 mm mai lunga decat piciorul.
  • Cu toate acestea aceasta relatie poate sa difere pentru diferite tipuri de pantofi...
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

Disponibile31 35

Inapoi sus