Erbesi Patut bebe dado

Erbesi Patut bebe dado

  • Patutul pentru bebelusi Dado este confectionat din lemn solid de fag de calitate superioara si este prevazut cu un ornament decorativ cu un ursulet si stelute pe una dintre laterale.
  • Somiera solida pentru saltea este reglabila pe doua nivele de inaltime, nivel superior pentru nou nascut (0-6 luni) si de baza pentru bebe (6 luni-5 ani) iar marginile sunt rotunjite pentru a impiedica o posibila accidentare.
  • Siguranta bebelusului: Lemnul de fag folosit asigura rezistenta si siguranta in utilizarea patutului pentru bebelusi.
  • Patut este realizat in Italia, are mansoane de protectie in partea superioara a lateralelor culisante si respecta normele de siguranta ale Uniunii Europene, distanta dintre gratii fiind de 4,6 cm pentru a evita pericolele de accidentare -EN 716-1: 2008 +A1: 2013 Patul vine echipat cu 4 roti din care doua au mecanism special de fixare si garanteaza o stabilitate extraordinara.
  • Patutul de bebelusi este usor de transportat astfel incat puteti duce cu usurinta copilasul si patutul in acelasi timp.
  • Colturile patutului sunt rotunjite pentru o mai mare siguranta si pentru a evita loviturile.
  • Vopseaua pe baza si lacul pe baza de apa este un produs nontoxic folosit pentru finisarea patuturilor si este certificate de uniunea Europeana EN 716-1: 2008 +A1: 2013 Caracteristici de baza pentru patut: Suportul saltelei este reglabil pe 2 nivele de inaltime, in functie de varsta copilului(0 – 6 luni / 6 luni – 5 ani). Laterala culisabila se poate detasa complet, atunci cand copilul urca si coboara in siguranta, patutul transformandu-se astfel intr-un patut sofa.
  • Acest patut bebe este prevazut cu un sertar inferior cu 2 compartimente foarte incapator care este perfect pentru a depozita scutecele, jucariile si accesoriile micutilor.
  • Design-ul simplu si elengat al patului vine cu un accesoriu decorativ pe una din laterale -ursulet cu stelute.
  • Accesorii suplimentare (neincluse in pretul produsului): Saltea Cocos – Hrisca este o saltea special create pentru copii si bebelusi.
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

BebelusuluiLemnul de fag folosit asigura rezistenta si siguranta in utilizarea patutului pentru bebelusi
Europene, distanta dintre gratii fiind de 4,6 cm pentru a evita pericolele de accidentare -en 716-12008 a12013
En 716-12008 a12013
Caracteristici de baza pentru patutSuportul saltelei este reglabil pe 2 nivele de inaltime in functie de varsta copilului(0 6 luni 6 luni 5 ani)
Accesorii suplimentare (neincluse in pretul produsului)Saltea

Inapoi sus