Prichindel Patut bebe lemn, piccolo, pin, 95x45 cm + saltea patut, picolo,90x45 cm

Prichindel Patut bebe lemn, piccolo, pin, 95x45 cm + saltea patut, picolo,90x45 cm

  • Patut bebe lemn, Piccolo, pin, 95x45 cm Patutul din lemn pentru bebe este modern si va da o nota de eleganta camerei copilului.
  • Acest tip de patut pentru copii este prevazut cu una dintre laterale detasabila pentru a permite asezarea langa patul parintelui.
  • Suportul pentru saltea este reglabil, in functie de inaltimea patului parintilor, pe 8 niveluri de inaltime.
  • Patutul are roti Caracteristici:este un patut bebe confectionat din lemn de pin de calitatepoate fi montat in orice tip de camerase poate pozitiona langa patul parintilor prin detasarea unei parti lateralemarginile sunt rotunjite pentru a evita accidentarea celor micieste modern, usor de montat si intretinutsuportul saltelei este reglabil pe 8 niveluri in functie de inaltimea patului dumneavoastra -cele 8 niveluri la care poate fi reglat suportul saltelei sunt: 24, 27.5, 31, 34, 37, 40.5, 44, 47 cm.culoare: alb Dimensiuni aproximative: 95(L) x 45(l) x 75 (h) cm Saltea patut, Picolo,90x45 cm Aceasta saltea este perfecta pentru dezvoltarea armonioasa a copilului dumneavoastra.
  • Este confectionata din materiale de calitate, fiind placuta la atingere si confortabila Compozitie 82% bumbac, 18 % poliester.
  • Dimensiuni aproximative: 90x 45 x5 cm La fiecare schimbare a lenjeriei, se recomanda ca salteaua sa fie intoarsa de pe o parte pe alta, pentru o mai buna aerisire.
  • Lenjeria si baldachinul nu sunt incluse!..
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

Caracteristici este un patut bebe confectionat din lemn de pin de calitate poate fi montat in orice tip de camera se poate pozitiona langa patul parintilor prin detasarea unei parti laterale marginile sunt rotunjite pentru a evita accidentarea celor mici este modern usor de montat si intretinut suportul saltelei este reglabil pe 8 niveluri in functie de inaltimea patului dumneavoastra cele 8 niveluri la care poate fi reglat suportul saltelei sunt24 275 31 34 37 405 44 47 cm culoarealb
Dimensiuni aproximative95(l) x 45(l) x 75 (h) cm
90x 45 x5 cm

Inapoi sus