Nuna Patut sena graphite

Nuna Patut sena graphite

  • SENA odihna placuta poate incepe Dupa o zi aglomerata, ultimul lucru la care te gandesti este un patut incomod si inflexibil.SENAa fost conceput pentru a satisface atat nevoile bebelusului, cat si ale mamicii prinsa cu treburile casei!
  • Sistemul inteligent alpicioarelor in zigzag,modalitatea de inchidere/deschidere intr-oclipita o transforma peSENAintr-un taram al viselor confortabil si stabil, care poate insoti bebelusul oriunde si oricand!
  • SENAface parte dintr-o familie olandeza de echipamente inteligente pentru bebelusi, il vei recunoaste dintr-o clipita prin designul revolutionar si evolutiv!
  • De ce sa fieSENA?
  • SENAeste patutul confortabil care se transforma rapid intr-un tarc util si care se pliaza cat ai zice.SENA SENAesteun patut pliant versatilfoarte comod gratiesaltelei inclusecare-i confera bebelusului opozitie lombaracorecta.
  • Materialul utilizat a fost ales pentru a permitecirculatia aeruluiin interiorul patutului si pentru a-i permitemamicii sa supraveghezede la distanta bebelusul.
  • SENAmai este siun tarc utilin care bebelusul se poate juca in voie si pe care mami il poate plia intr-o clipita si-l poate transporta oricand si oriunde.
  • Design minimalist, se integreaza in orice decor Picioarele dispuse in zigzag ii conferastabilitate maximapatutului Pliere/depliere rapida singurul patut care se pliaza, fara a detasa cadrul etajului superior Sistem de blocarepentru un somn linistit Lateralelepatutului suntburetatepentru a evita orice inconvenient Saltea comoda, densa pentru suport lombar corect Cadru din aluminiu stabil si usor de transportat SENA este FERMECATOARE, gratie designului sic care se integreaza in orice decor si a functionalitatii maxime din momentul in care bebelusul vine pe lume pana cand creste si are nevoie de un spatiu de joaca sigur si confortabil.
  • INTELIGENTA, se transforma cameleonic dintr-un patut pliant comod intr-un tarc de joaca sigur care poate fi pliat intr-o secunda si transportat oriunde si oricand CONFORTABILAatat pentru bebelus care va putea dormi linistit gratie saltelei special concepute, cat si pentru mami care va supraveghea de la distanta bebelusul si mai apoi copilul.
  • In orice vacanta bebelusul se va simti ca acasa pentru ca SENA il va insoti oricand si oriude Dimensiuni produs: Lungime: 105 cm X Latime: 78 cm x inaltime 75 cm Dimeniuni pliat: Lungime: 87 cm x Latime 27 cm x Inaltime 27 cm Greutate: 9.7 Kg Concepute de designeri olandezi vizionari, supuse unor teste stricte de siguranta si fiabilitate NUNApreia o parte din responsabilitatile parintilor, astfel ca acestia sa se bucure de fiecare clipa alaturi de bebelusi.
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

ProdusLungime105 cm
Latime78 cm x inaltime 75 cm
Dimeniuni pliatLungime87 cm x
Greutate97

Inapoi sus