Mesterel Patut simplu mos ene

Mesterel Patut simplu mos ene

  • Descriere Materiale:lemn masiv, lac pe baza de apa Varsta recomandata:0-48 luni Functionalitati: 3 trepte de nivel Dimensiune exterioara:125x67x88 cm (L / l / h) Dimensiune saltea: 120x60 cm Culoare: alb Garantie: 12 luniPătuțul bebelușului este mica sa lume, de când se naște și până când începe era descoperirilor.
  • Nimic nu este mai important decât confortul, siguranța și sănătatea puiului tău.
  • Un somn liniștit într-un pătuț primitor aduce în familie odihnă și armonie.
  • Simplu si bun Meșterit cu grijă. Știm că vă doriți tot ce e mai bun pentru copii, de aceea folosim doar materiale naturale, netoxice, de cea mai bună calitate: lemn masiv și vopsele pe bază de apă, fără urmă de vapori toxici.O alternativă sănătoasă. Suportul pentru saltea realizat din lemn masiv, vopsit curat în alb, asigură corecta aerisire a saltelei și împiedică dezvoltarea microorganismelor ce produc alergii.Ne-am gândit la toate lucrurile importante.
  • Suportul pentru saltea este reglabil pe inaltime, ortopedic și va susține corect coloana verterbrală a bebelușlui în cea mai importantă perioadă a dezvoltării ei.Linie clasică, potrivită oricărui stil decorativ.
  • Detaliile fine, linia clasică ce nu se va demoda niciodată și structura robustă îți garantează satisfacție pe termen lung.Simplu și practic.
  • Nu trebuie să fii tâmplar de meserie ca să montezi singur Pătuțul simplu Mos Ene. Îți vom trimite toate elementele necesare asamblării, astfel încât montajul să-ți pară o joacă! Potrivire perfectă. Alături de Pătuțul simplu Mos Ene îți recomandăm Comoda de Înfășat și Dulapul Moș Ene.
  • Astfel camera copilului va deveni un spațiu plăcut, armonios...
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

MaterialeLemn masiv lac pe baza de apa
Varsta recomandata048 luni
Functionalitati3 trepte de nivel
Dimensiune exterioara125x67x88 cm (l l h)
Dimensiune saltea120x60 cm
CuloareAlb
Garantie12 lunipatutul bebelusului este mica sa lume de cand se naste si pana cand incepe era descoperirilor
Stim ca va doriti tot ce e mai bun pentru copii, de aceea folosim doar materiale naturale, netoxice, de cea mai buna calitateLemn masiv si vopsele pe baza de apa fara urma de vapori toxicio alternativa sanatoasa

Inapoi sus