Clientii care au vazut acest produs au vazut si


Perna cu apa calda sau rece, cauciuc natural, 0,8 l GRUNSPECHT 642-00

Perna cu apa calda sau rece, cauciuc natural, 0,8 l GRUNSPECHT 642-00

  • Solutia ideala pentru a combate anumite dureri, datorita caldurii confortabile pe care o degaja, ce incurajeaza relaxarea atat pentru copii, cat si pentru adulți.
  • Sunt fabricate din cauciuc natural, in conformitate cu standardul de inalta calitate BS 1970: 2012, un standard de siguranta britanic pentru sticlele de apa calda din cauciuc si PVC.
  • Solutia ideala pentru a combate anumite dureri, datorita caldurii confortabile pe care o degaja.Poate fi folosita in multe tratamente: dureri stomacale, colici, dureri menstruale, febra musculara, etc.Alternativa naturala la produsele sintetice obtinute din petrolCalitate certificata conform standardului britanic BS 1970: 2012Capacitate 0.8lRecomandata atat pentru copii cat si pentru adultiConfectionata din cauciuc natural..
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

19702012 un standard de siguranta britanic pentru sticlele de apa calda din cauciuc si
Solutia ideala pentru a combate anumite dureri, datorita caldurii confortabile pe care o degaja.poate fi folosita in multe tratamenteDureri stomacale colici dureri menstruale febra musculara etcalternativa naturala la produsele sintetice obtinute din petrolcalitate certificata conform standardului britanic
Bs 19702012capacitate 08lrecomandata atat pentru copii cat si pentru adulticonfectionata din cauciuc natural

Inapoi sus