Prichindel Philips natural biberon pp avent 260 ml scf693/17

Prichindel Philips natural biberon pp avent 260 ml scf693/17

  • Philips Natural Biberon PP Avent 260 ml SCF693/17 Noul biberon ajuta la crearea unui mod mai natural de hranire cu biberonul, atat pentru bebelus cat si pentru dumneavoastra.
  • Caracteristici: incepere naturala a hranirii datorita formei de san a tetinei mari; tetina are un design inovator cu petale de confort unice; este deosebit de moale si flexibila, sistem anticolici avansat cu doua supape inovatoare, biberonul are forma ergonomica pentru confort maxim, gatul larg al biberonului faciliteaza umplerea si curatarea, prevazut cu tetina anticolici din silicon flux lent, cu 2 orificii, recomandat bebelusilor peste 1 luna, acest biberon nu contine BPA, este realizat din PP polipropilena.
  • Capacitatea biberonului: 260 ml.. Royal Philips NV este o companie de tehnologie, care se angajează pe piețele sănătății, iluminatului și bunăstării consumatorilor.
  • Funcționează prin următoarele segmente: sănătate personală, diagnostic și tratament, îngrijire conectată și informatică despre sănătate și altele.
  • Segmentul Personal Health se concentrează pe viața sănătoasă și îngrijirea preventivă. Acest segment cuprinde companiile de îngrijire personală, electrocasnice, îngrijire orală și îngrijire a mamei și copilului.
  • Segmentul Diagnostic și tratament unește afacerile legate de promisiunea diagnosticului de precizie și de selectarea căii bolii și afacerile legate de tratamentele minim invazive orientate pe imagini.
  • Acest segment cuprinde companiile de diagnosticare a imaginilor, ultrasunete, informatică medicală și terapie bazată pe imagini.
  • Segmentul Connected Care & Health Informatics se concentrează pe soluții de îngrijire a pacienților, analize avansate și optimizarea pacientului și a fluxului de lucru în interiorul și în afara spitalului și își propune să deblocheze sinergiile de la integrarea și optimizarea căilor de îngrijire a pacientului și de la valorificarea modelelor de afaceri furnizor-plătitor-pacient.
  • Acest segment cuprinde activități de monitorizare și analiză, îngrijire terapeutică, managementul sănătății populației și activități de somn și îngrijire respiratorie.
  • Segmentul Alte rapoarte cu privire la articolele Inovare și strategie, Redevențe IP, costuri centrale și alte articole mici.
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

CaracteristiciIncepere naturala a hranirii datorita formei de san a tetinei mari
Capacitatea biberonului260 ml

Inapoi sus