PLAYMOBIL TRANSPORTOR DE LEMNE CU MACARA 6813

PLAYMOBIL TRANSPORTOR DE LEMNE CU MACARA 6813

  • PLAYMOBIL TRANSPORTOR DE LEMNE CU MACARA 6813 Caracteristici: -Cand incepe sezonul taierii copacilor, vei avea nevoie de o masina cu care sa transporti bustenii. -Achizitioneaza din vreme Transportorul de Lemne cu Macara Playmobil(Timber Transporter with Crane 6813). -Setul contine: -Piese:59. -1 figurina Playmobil. -Masina macara Playmobil. -Busteni de lemn. -Alte accesorii. -Varsta recomandata: 4 ani +. PLAYMOBIL 6813 Avertisment: Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.
  • Produsul poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala,existand pericolul de sufocare.Nu lasati ambalajele jucariilor la indemana copiilor.Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a-l oferi copilului.Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare.
  • Pastrati produsul departe de foc.Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate. [air-wp-youtube vid=MaSzDJLqSBc vheight=315 vwidth=560 vfborder=0 vshowinfo=0 vshowcontrols=0]..
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

CaracteristiciCand incepe sezonul taierii copacilor vei avea nevoie de o masina cu care sa transporti bustenii achizitioneaza din vreme
Crane 6813). -setul continePiese59 1 figurina
Playmobil. -busteni de lemn. -alte accesorii. -varsta recomandata4 ani
AvertismentContraindicat copiilor mai mici de 3 ani

Inapoi sus