Recaro scaun auto pentru copii zero.1 r129 racing red

Recaro scaun auto pentru copii zero.1 r129 racing red

  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Orientat spre siguranta.... Rotire 360o Scaunul auto pentru copii RECARO Zero.1 poate fi folosit de la nastere si ofera copiilor spatiu si siguranta pana in jurul varstei de 4-5 ani.
  • Poate fi pozitionat atat cu fata cat si cu spatele catre sensul de mers.Noul design RECARO impreuna cu culorile sale combina dinamismul si eleganta.
  • Calitatea superioara a textilului respirabil ofera confort iar tesaturile tricotate cu cusaturi duble cresc rezistenta si durabilitatea huselor.
  • PROIECTARE INGENIOASA Scaun rotativ 360o pentru a va permite pozitionarea copilului in masina cu usurinta Sigur se poate poziona cu spatele pe directia de mers pentru siguranta sporita fiind recomadata folosirea sa de la nastere si pana la 4-5 ani Intuitiv toate reglajele importante se pot realiza cu o singura mana Ergonomic protectii laterale suplimentare pliabile pentru eficientizarea spatiului interior al autoturismului SIGURANTA conexiune ISOFIX pentru o instalare usoara si sigura in vehicul cantura cu fixare in 5 puncte si sistem de siguranta patentat HERO Indicator de siguranta cu semnalizare pentru instalare corecta intr-un singur panou Verificat si aprobat conform UN ECE R129.00 i-Size (0-105 cm cu spatele spre sensul de mers al masinii) CONFORT Respirabila husa confectionata special pentru o buna permeabilitate a aerului scaun confortabil si ergonomic datorita spumei turnate profesionale folosite in industria auto Pozitii multiple de reglare a tetiererei si a pozitiei de somn Perna reductor detasabila pentru nou-nascuti..

2,529.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Recaro scaun auto pentru copii zero.1 r129 racing red

Recaro scaun auto pentru copii zero.1 r129 racing red

2,529.00 Lei

Mai multe oferte


Inapoi sus